Koncert Povodí Ohře v Rock Café bude, až to pude

Vydáno 13.04.2021 | autor: redakce

Povodí Ohře se snaží myslet pozitivně, a proto jejich koncert "bude, až to pude". Jakmile to dovolí opatření, je kapela připravena opět stanout před svými fanoušky a představit jim loni vydanou desku Dva trámy na kříž, kterou měla pokřtít už na podzim v klubu Rock Café.

Koncert Povodí Ohře v Rock Café bude, až to pude Koncert Povodí Ohře v Rock Café bude, až to pude

O tom, že nám všem chybí koncerty, není potřeba diskutovat. Místo světla na konci tunelu ale koncerty a festivaly spíš odpadají nebo se přesouvají na rok 2022. Klub Rock Café a Povodí Ohře proto přichází aspoň s trochou naděje – společně totiž připravili koncert, který „bude, až to pude“!

V Roxy se předávaly Ceny Apollo. České hudební kritiky si podmanilo album Amelie Siba

Datum? To se v tuhle chvíli zatím neví. Kdy teda? Hned, jak to opatření dovolí. Bude to na sezení? S rouškama? S omezenou kapacitou? Těžko odhadovat. Ale hned v první den, kdy to bude možné, se koncert v Rock Café uskuteční. Povodí Ohře na něm poprvé naživo představí svou loni vydanou desku Dva trámy na kříž, kterou měli na podzim pokřtít právě v tomto klubu na Národní třídě.

S ní mezitím posbírali hned několik nominací na nejrůznější ocenění (například Ceny Anděl - kategorie Rock, Ceny Apollo). Nic ale nenahradí tu energii a zážitek z živého hraní!

 Ačkoliv to teď může vypadat trochu jako utopie, koncerty se do našich životů v následujících měsících určitě vrátí. A právě jedním z těch vůbec prvních budou Povodí Ohře v Rock Café.

TZ, foto: archiv Povodí Ohře
Témata: Povodí Ohře, Rock Café, koncert

zavřít