Kryštof přidává druhý koncert na fotbalovém stadionu, vydá best of i čtyři nové písně

Vydáno 01.02.2017 | autor: redakce

Na četná přání fanoušků přidává Kryštof druhý velký koncert na fotbalovém stadionu Evžena Rošického v Praze. Uskuteční se v neděli 17. září 2017, den po první show na Strahově, kterou 40 tisíc fanoušků vyprodalo za deset týdnů. Kryštof zároveň odkryl program koncertů a podrobnosti o novém albu největších hitů, doplněném o několik nových písní.

Kryštof přidává druhý koncert na fotbalovém stadionu, vydá best of i čtyři nové písně Kryštof přidává druhý koncert na fotbalovém stadionu, vydá best of i čtyři nové písně. Foto: Jana Braunová

"Když jsme na začátku letošního roku oznámili vyprodaný koncert na Strahově, řada fanoušků nás zavalila žádostmi, abychom přidali další, protože se na ně nedostalo a nečekali to tak rychle. Dlouho jsme to zvažovali a nakonec se rozhodli do toho jít. Možná je to naposledy, kdy si takhle na fotbalovém stadionu zahrajeme. A když už chystáme mimořádnou show, tak ať má možnost to vidět co nejvíce lidí," říká zpěvák Richard Krajčo.

Kryštof vyprodal za pár týdnů fotbalový stadion. Fanoušci vykoupili 40 tisíc lístků

Předprodej k druhému přidanému koncertu "krystofnastrahove" začne na Valentýna, tedy 14. února 2017. Vstupenky budou k dostání v sítích GoOut (pouze sektor stání) a Ticketstream (stání i na sezení na tribunách).

vložte odkaz, text nemažte

Koncerty na Strahově nebudou stát jen na oslavenci. Před Kryštof oba dny postupně zahrají kapely Hodiny, Sebastian a Jelen. "Jsou mladí, nadějní, plni energie, hrají a zpívají česky. Přesně jako my v našich začátcích. Zároveň mají už nějaké zkušenosti, takže by se nemuseli velkého davu zaleknout," podotýká Krajčo.

K výročnímu koncertu vyjde i druhé "best of" album kapely nazvané příznačně 25. Bude obsahovat největší hity Kryštof s důrazem na alba vydaná po první výběrovce Poločas. Bonusem budou čtyři nové písně, které kapela dopilovala na lednovém soustředění. "Můžeme prozradit, že tři budou řekněme rychlejší a jedna pomalejší, a pracujeme na nich s českými i americkými producenty." podotýká Krajčo.

LIVE: Kontroverzní Kryštof Kemp v Plzni dokázal, že vůbec není kontroverzní

Koncertem na Strahově se naplní slib, který zpěvák dal ostatním členům Kryštofa na začátku fungování kapely a veřejně jej pronesl v roce 2001 při natáčení vůbec prvního dílu hudebního televizního pořadu Ladí neladí - jednou si zahrát na fotbalovém stadionu. Tento formát koncertu je jedním z mála, který si Kryštof ve své vlastní režii ještě nevyzkoušel. Začínal v klubech a kulturácích, vyzkoušel si hraní v divadlech, aulách univerzit i v kinech, od alba Rubikon pravidelně navštěvuje haly a od roku 2014 pořádá v sudých letech vlastní festival Kryštof Kemp. 

tz, jm, foto: Jana Braunová

Témata: Kryštof, Strahov, Richard Krajčo, koncert, 25 let

zavřít