Maďary v Budapešti obtěžoval celou noc song Deutschland od Rammstein. Pořád dokola vyhrával z arény

Vydáno 23.09.2019 | autor: Aleš Harazim

Pokud byste bydleli v Budapešti poblíž Puskas Areny a měli rádi Rammstein, možná by vás potěšilo, že tam vyhrávala do noci jejich píseň Deutchland. Velmi nahlas. Pořád dokola. Do hluboké noci.

Maďary v Budapešti obtěžoval celou noc song Deutschland od Rammstein. Pořád dokola vyhrával z arény Maďary v Budapešti obtěžoval celou noc song Deutschland od Rammstein. Pořád dokola vyhrával z arény

Majitelé Puskas Areny v maďarské Budapešti, která je ve výstavbě, se museli omluvit místním obyvatelům. Z hudebního systému arény totiž vyřvával song Deutschland od Rammstein. Pořád dokola a celou noc.

Analýza klipu Deutschland od Rammstein aneb Historie Německa v necelých deseti minutách

Místní obyvatelé si stěžovali, ale nikdo nedokázal Rammstein zpívající z velmi výkonných repráků zastavit. Mluvčí haly se omluvil na Facebooku za "nepříjemný zvuk".

LIVE: Rammstein v Praze předvedli nejlepší koncertní show, jaká kdy byla k vidění

Tohle spojení slov se asi fanouškům příliš líbit nebude.

"Nepříjemný zvuk, který vycházel z reproduktorů, byl způsoben technickou závadou. Byly provedeny patřičné kroky, aby se něco takového už neopakovalo," napsal na vysvětlenou. Nemohl to být nějaký nadšený fanoušek Rammstein u ovládacího panelu?

Rammstein si nyní dávají přestávku od koncertování, ale v roce 2020 se vracejí na turné. Bohužel, tentokrát nezamíří do České republiky. Dva již vyprodané koncerty ale odehrají poblíž, a to v Berlíně a v Lipsku.

Text: Aleš Harazim

Témata: Rammstein, Deutschland, Maďarsko, Budapešť, Puskas Arena

zavřít