Masters of Rock už začal, první návštěvníci dostávají kompilační CD

Vydáno 11.07.2019 | autor: redakce

Jeden z největších rockových festivalů už je ve Vizovicích v plném proudu, a pokud budete patřit mezi první návštěvníky, čeká vás kompilační CD zdarma. Album je připravené pro prvních 15 tisíc návštěvníků.

Masters of Rock už začal, první návštěvníci dostávají kompilační CD Masters of Rock už začal, první návštěvníci dostávají kompilační CD

Festival Masters of Rock otevřel své brány a vpustil první fanoušky. Na prvních 15 tisíc návštěvníků čeká kompilační CD s hity hvězd, které zahrají na festivalu Masters of Rock. Dorazte tedy včas, ať na vás nějaký ten kus zbude! Nechybí na něm Avantasia, Within Temptation, Tarja, Eluveitie, Soulfly a řada dalších.

RETRO: Dream Theater zahrají na Masters of Rock. Takhle vypadal jejich první český koncert v roce 2000

Na festivalu si také návštěvníci mohou pořídit festivalovou brožuru, která jim usnadní festivalový víkend. Naleznete v ní nejen programy koncertů a autogramiád, ale také mapu celého areálu, představení všech účinkujících kapel, organizační řád, přehled veškerého merchandise zboží a další informace. S brožurou budete zkrátka v přehledu! Zakoupit si ji můžete na pokladně u vstupů do areálu, v merchandisovém shopu nebo při výměně vstupenek za identifikační náramky už od úterý 9. července za symbolických 40 Kč.

Bohužel na poslední chvíli je ještě změna v programu. Německá kapela To the Rats and Wolves musela vystoupení zrušit ze zdravotních důvodů a nahradí je v pátečním programu metalová kapela z Čech - Alia Tempora.

Text: TZ, ah

Témata: Masters of Rock, festival, Avantasia, Within Temptation, Tarja, Eluveitie, Soulfly

zavřít