Narozeniny Roxy mají dalšího hosta: V říjnu přijede atmosférické tech/house duo Mind Against

Vydáno 21.08.2016 | autor: redakce

Bratrská dvojice Mind Against stoupá během posledních dvou let nezastavitelně až do vesmírných výšin elektroniky. Jejich směs techna a house music se vyznačuje smyslem pro detail a temnou atmosférou. V rámci narozenin ROXY BE24 se 21. října představí poprvé i Praze.

Narozeniny Roxy mají dalšího hosta: V říjnu přijede atmosférické tech/house duo Mind Against Mind Against zavítají na narozeninové oslavy Roxy 21. října

Když spolu bratři Alessandro a Federico Fongnini vyrůstali, ovlivňovalo je stejné hudební prostředí - od 70. a 80. let rocku až po elektroniku devadesátých let a IDM. Ve školní kapele hrál Frederico na bicí a Alessandro zpíval, objevovali spolu první možnosti elektronické hudby a cestovali. Zásadní zlom nastal v roce 2011, kdy vytvořili svůj první seriózní projekt Mind Against.

Roxy ohlašuje headlinera říjnových narozenin. Vrátí se elektromág Solomun

Dva roky na to se z rodné Itálie přestěhovali do Berlína a vydali pod labelem Life And Death první EPs Atland, Avalon nebo Strange Days. Tyto tech/house počiny udělaly velký dojem nejen na publikum, ale i kritiky se a tak se umístili v první dvacítce TOP Djs žebříčku Resident Advisoru před jmény jako Adam Beyer nebo Richie Hawtin. Tohle vše je ihned posunulo na line-upy světových festivalu jako je Ultra Music Festival, Exit Festival nebo Melt!

vložte odkaz, text nemažte

"Přesun do Berlína nám dal možnost potkat se a pracovat s lidmi, kteří nás nepřetržitě ovlivňují," říkají Mind Against. V současné době sdílí studio s ostatními producenty pod labelem Life And Death jako Stephan Bodzin, DJ Tennis nebo Tale Of Us. Právě s nimi jsou dlouholetými přáteli, se kterými rádi a často pracují (Tale Of Us & Mind Against - Astral).

Mind Against produkují hudbu, kde má každý zakomponovaný detail jasné místo. Silně emoční sety navozují temnou atmosféru, ale zároveň zůstávají výbušné v těch pravých momentech. Bratři Allesandro a Federico vytváří něco tak trochu kosmického. Na cestu do vesmíru na vlně techna a house music svezou celou ROXY už 21. října v rámci BE24.

Témata: Roxy, BE24, koncerty, klubovky

zavřít