Nové desky: Ghost Of You obohatili rock elektronikou, Circus Brothers prošli změnami

Vydáno 19.02.2018 | autor: Lucie Šimůnková

V minulém týdnu bylo nových desek jako šafránu. V únoru na nás Spotify a další služby chrlí spíš singly, přesto jsme pro vás vybrali ty nejdůležitější albové novinky. Jsou mezi nimi domácí Circus Brothers a Ghost of You i zahraniční Pop Evil a Senses Fail.

Nové desky: Ghost Of You obohatili rock elektronikou, Circus Brothers prošli změnami Nové desky: Ghost Of You obohatili rock elektronikou, Circus Brothers prošli změnami

Circus Brothers - #VJERŽIM

V roce 2017 si prošli mnoha změnami, včetně nového frontmana i názvu. Od začátku roku obráželi kluby a festivaly pod názvem Circus Brothers s frontmanem Eliášem Jeřábkem. Album #VJERŽIM obsahuje devět tracků, z čehož poslední je remix, který má na starosti DJ Le Petit Nicolas. Dále se na albu podíleli hosté, kteří se skupinou dlouhodobě spolupracují - Michal Grombiřík, The Priester Sisters a členové MoveBreakers. Konkrétní podoba slova VJERŽIM vznikla jako interní vtip, který se formace rozhodla interním zachovat.

 

Ghost of You -  Black Yoga 

Na novince Black Yoga prezentují Ghost of You místy až psychedelicky artrockový sound protkaný elektronickými zvuky, tanečními rytmy a expresivním zpěvem. Nevzdávají se sice rockového přístupu, který si vybrali na debutu Glacier and the City, ale tentokrát daleko více pracují s elektronikou. Produkce se ujal opět Ondřej Ježek a materiál přetavil v album, které reflektuje současnou světovou produkci.

Ghost Of You interview: Přišli jsme do studia s prázdnýma rukama a za týden jsme odcházeli s natočeným albem

 

Senses Fail - If There Is Light, It Will Find You

Americká post-hardcoreová parta natočila své už v pořadí sedmé studiové album. V minulosti měnila své členy jako na běžícím pásu, teď se zdá, že jejich sestava je silná, a proto fanoušky od listopadu začali lákat na nové album If There Is Light, It Will Find You. První singl se jmenoval Double Cross. 

 

Pop Evil – Pop Evil

S albem pojmenovaným stejně jako kapela přicházejí Pop Evil po třech letech od minulé studiovky. V pořadí již páté album skrývá jedenáct skladeb, přičemž pilotní singl Walking Lions dostal vizuální podobu již před třemi měsící. Na YouTube se skladba těší z dvoumilionové sledovanosti. 

 

 

Dále vychází:

  • Donnie Castle – Donnie
  • Aaron Carter – LØVË
  • Vees - No Way Back

 
Témata: nové desky, Ghost Of You, Circus Brothers, Pop Evil, Senses Fail
zavřít