Paramore už jsou jen dvojice. Odešel basák Jeremy Davis

Vydáno 18.12.2015 | autor: redakce

Fanoušci Paramore se těsně před Vánoci dozvěděli ne úplně příjemnou zprávu. Poté, co před 5 lety z kapely vystoupili sourozenci Farraovi, totiž sestavu opouští další zakládající člen. Je jím basák Jeremy Davis.

Paramore už jsou jen dvojice. Odešel basák Jeremy Davis Jeremy Davis (vlevo) už s Paramore nehraje

"Když se posunujete dále, pojí se to s růstem, bolestí a změnou…a občas se věci nezmění v to, v co jste doufali. Tohle jsme napsali a přepisovali už mnohokrát a prostě neexistuje dobrý způsob, jak to podat… Jeremy už s námi nebude v kapele," šokovali Paramore své příznivce na Facebooku.

Z Tennessee ke hvězdám: 10 let s Paramore s TOP 10 největších hitů

"Popravdě…tohle nás hodně bolelo. Dlouho jsme přemýšleli, jak se s tím vypořádat, ale došli jsme k názoru, že věříme, že kapela Paramore by měla a může pokračovat. A taky že bude," uklidnili je vzápětí, že rozpad rozhodně není na pořadu dne. Dodali, že budoucnost Paramore vidí nadějně a že se těší na shledanou v roce 2016.

LIVE: Paramore s dračicí Hayley upařili Lucernu. Téměř k smrti

V současnosti jsou tak Paramore už jen dvojice ve složení Hayley Williams a Taylor York. Výrazné zemětřesení je postihlo v roce 2010, kdy odchod oznámili Josh Farro i jeho bratr Zac. Skupina poté zůstala ve třech a z těžkého období vytěžila svou dosud nejúspěšnější eponymní desku z roku 2013. V témže roce jsme je zatím naposledy viděli v Praze.

Facebook kapely, jm

zavřít