Party Trash Gang rozhýbe Chapeau Rouge: Cyper Sound pokřtí své nové EP

Vydáno 25.10.2018 | autor: redakce

Český DJ a producent Cyper Sound chystá release party ke svému novému EP #Cyp. Proběhne v sobotu 27. října v klubu Chapeau Rouge na party Trash Gang.

Party Trash Gang rozhýbe Chapeau Rouge: Cyper Sound pokřtí své nové EP Party Trash Gang rozhýbe Chapeau Rouge: Cyper Sound pokřtí své nové EP

Cyper na EP #Cyp nabídne pět zbrusu nových tracků, ve kterých rozhodně nezapře inspiraci současnou britskou scénou. Celé EP se nese v duchu grimeu, garage, bassline a UK house music. Vznikalo ve spolupráci s MC Painem a nahrávalo se v Artstar studiu. Chystá se také natáčení klipů ke dvěma trackům.

Klub Chapeau Rouge slavil 99. narozeniny v punkovém stylu, koncertu Visacího zámku předcházel průvod

Na release party vystoupí kromě rezidentů Trash Gangu ostřílený slovenský DJ, producent a rapper Komander Ground, jehož tracky v minulosti podpořily weby jako EDM.com či Trapnation. Komander, který skládal beaty třeba pro MC Gleba, se v poslední době sám prosazuje stále více jako MC. To potvrdil i připojením k pražskému labelu Archetyp 51, pod jehož hlavičkou začal vydávat svou tvorbu.

Dalším hostem bude VI3E, producent a DJ z Liptovského Mikuláše žijící v Brně. Člen hudební crew Mäsokombinát a uskupení LNJH vzbudil rozruch vydáním svého DONUT EP. V současnosti chystá druhé EP, na kterém budou hostovat známá jména ze slovenské i české rapové scény. Už teď spolupracuje s interprety jako je třeba Robin Zoot nebo Gleb.

Posledním hostem je mladá rapperka a zpěvačka Hellwana. Ta už stihla jako nováček na české scéně vyhrát projekt Czeching radia Wave. Teď ji čeká koncert na showcaseovém festivalu Eurosonic Noordeslag v nizozemském Groningenu. Beaty pro ni skládají právě Cyper Sound a Them Darned Teenagers z Trash Gangu.

Na release party EP vystoupí i další členové Trash Gangu –Them Darned Teenagers a Johnny Caress.

tz, jm

Témata: Trash Gang, Cyper Sound, Chapeau Rouge

zavřít