„Příští ročník Glastonbury bude nejlepší ze všech,“ slibuje pořadatelka Emily Eavis

Vydáno 22.05.2021 | autor: redakce

Pořadatelé Glastonbury před několika týdny oznámili, že ani letošní ročník se kvůli protikoronavirovým opatřením neuskuteční. Nic však nevzdávají a zařizují vše potřebné pro rok následující. „Bude nejlepší ze všech,“ slibuje Emily Eavis.

„Příští ročník Glastonbury bude nejlepší ze všech,“ slibuje pořadatelka Emily Eavis „Příští ročník Glastonbury bude nejlepší ze všech,“ slibuje pořadatelka Emily Eavis

Nejslavnější britský festival se koná vždy poslední víkend v červenci, na zatím poslední ročník v roce 2019 se sjelo na 200 tisíc lidí. Zrušení toho letošního oznámili pořadatelé 21. ledna.

Glastonbury v roce 2021? Nejsem si tím úplně jistý, přiznal zakladatel festivalu

Pořadatelé už loni oznámili, že v případě nekonání festivalu v roce 2021 se dostanou do finančních problémů. Přesto se nevzdávají a pokračují v přípravách ročníku příštího. A udělají všechno proto, aby byl nejlepším ze všech.

„Cítím, jako bychom se teď nacházeli jinde než před rokem. Vidím světlo na konci tunelu,“ uvedla pro BBC Radio 6 Emily Eavis. S otcem kvůli zrušeným koncertům přišli o 100 milionů korun. Vystoupit na festivalu v červenci měli Kendrick Lamar, Paul McCartney nebo Taylor Swift. „Nemáme moc našetřeno. Je to pro nás teď velmi obtížné,“ dodala Eavis.

red, foto: FB Glastonbury
Témata: Glastonbury, Emily Eavis, koronavirus

zavřít