Rammstein zpět ve studiu! Kapela pracuje na nové desce

Vydáno 11.10.2020 | autor: Andrea Štipčáková

Jen před několika dny Rammstein oznámili vydání remasterované verze debutového alba Herzeleid, na kterou se fanoušci kapely mohou těšit letos v prosinci. A nejen na ni. Kapela potvrdila spekulace o novém albu. Rammstein jsou zpět ve studiu, v jihofrancouzském studiu La Fabricque právě vzniká v pořadí osmé albu německých metalistů.

Rammstein zpět ve studiu! Kapela pracuje na nové desce Rammstein zpět ve studiu! Kapela pracuje na nové desce

„Je škoda, že nejsme na turné. Ale je skvělé být zase ve studiu!,“ zveřejnil na sociálních sítích kapely Rammstein bubeník Christoph Schneider a rovnou k popisku přidal také fotografie, které zachycují členy formace pracující na nových písních.

Byl to právě Schneider, který spekulace o novém albu rozvířil, když se před pár měsíci nechal slyšet, že skupina „maká na nových skladbách“. Jak však tehdy dodal, „zda z toho bude nové album, nikdo neví.“

Rammstein slaví 25 let od debutu, remasterované Herzeleid vyjde v limitované reedici

Rammstein měli v létě vyrazit na pokračování šňůry po evropských stadionech. Vzhledem k aktuální situaci ohledně pandemie koronaviru turné přesunula na jaro příštího roku. Začne dvojkoncertem v Leipzigu, odkud bude pokračovat do Klagenfurtu, Stuttgartu, Berlína a dalších evropských měst, až svou štaci ukončí  v Ostendu v Belgii.

red
Témata: Rammstein, Christoph Schneider, Herzeleid

zavřít