Scorpions dorazí do Prahy, představí své nové album

Vydáno 30.09.2021 | autor: redakce

Scorpions se vrací do Prahy se svým světovým turné Believer, na kterém představí skladby ze stejnojmenného studiového alba. Šňůru formace zahájí v Las Vegas, poté se přes Atlantik vydá do devíti evropských zemí. Do Česka dorazí 26. května 2022.

Scorpions dorazí do Prahy, představí své nové album Scorpions dorazí do Prahy, představí své nové album

Cena vstupenek na koncert v pražské O2 Areně se budou pohybovat v rozmezí od 1290 do 1990 Kč. Němečtí hardrockoví matadoři na turné oslaví 50 let od svého debutu Lonesome Crow, který odstartoval jejich kariéru. Na šňůře však představí svou aktuální desku Rock Believer, která vyjde 11. února.

Německé legendy Scorpions dobyly ostravskou metalovou baštu

"Při nahrávání jsme měli tolik energie a zábavy a nemůžeme se dočkat, až konečně zase budeme hrát naživo," vysvětlil kytarista Matthias Jabs. Zpěvák Klaus Meine dodal: "Ještě nikdy jsme neměli tak dlouhou koncertní pauzu jako během pandemie. To samozřejmě zvýšilo náš apetit, takže se už teď těšíme, až se zase vrátíme na turné."

Scorpions jsou historicky německou rockovou kapelou číslo jedna. Do dnešního dne prodali přes 120 milionů desek, odehráli přes pět tisíc koncertů a vytvořili nadčasovou klasiku se svým legendárním singlem Wind Of Change, který ovládl hitparády po celém světě.

TZ, foto: Echo Promotion
Témata: Scorpions, Praha, hardrock

zavřít