Sting vydá nové album, představil z něj romantickou píseň If It's Love

Vydáno 09.09.2021 | autor: redakce

Sting potěší už v listopadu fanoušky novým albem. Jmenovat se bude The Bridge a obsahovat bude celkem třináct písní. Jednou z nich bude také skladba If It's Love, kterou zpěvák vydává jako první singl z desky. Stejně jako spousta Stingových písní je i tato pozitivní, svěží a oplývá nakažlivou popovou melodií.

Sting vydá nové album, představil z něj romantickou píseň If It's Love Sting vydá nové album, představil z něj romantickou píseň If It's Love

Přímočará milostná píseň If It's Love zaobalená charakteristickým hlasem mnohonásobného držitele Grammy je úvahou o romantických citech, které Sting přirovnává k symptomům nemoci. "Nejsem první ani poslední, kdo přirovnává lásku k nevyléčitelné nemoci. Všem jsou nám tyhle symptomy známé natolik, abychom se nad nimi usmály," uvedl Sting.

LIVE: Sting a Shaggy v Praze předvedli, že spojení rocku a reggae může fungovat

Nové album The Bridge vznikalo v době v pandemie a Sting na něm přemítá o osobní ztrátě, odloučení a neobvyklých sociálních a politických zmatcích. „Tyto písně jsou mezi jedním místem a druhým, mezi jedním stavem mysli a druhým, mezi životem a smrtí, mezi vztahy. Mezi pandemií a mezi obdobími – politicky, sociálně a psychologicky jsme všichni uvězněni uprostřed něčeho. Potřebujeme most (The Bridge),“ vysvětlil název alba zpěvák.

Deska bude obsahovat celkem třináct písní. Sting na ní pracoval s kytaristou Dominicem Millerem, bubeníkem Joshem Freesem a saxofonistou Branfordem Marsalisem.

1. Rushing Water   
2. If It’s Love   
3. The Book of Numbers   
4. Loving You   
5. Harmony Road   
6. For Her Love   
7. The Hills on the Border   
8. Captain Bateman  
9. The Bells of St. Thomas   
10. The Bridge  
11. Waters of Tyne (Deluxe bonus track)   
12. Captain Bateman’s Basement (Deluxe bonus track)   
13. (Sittin’ on) The Dock of the Bay (Deluxe bonus track)

red, foto: Eric Ryan Anderson
Témata: Sting, If It's Love, The Bridge

zavřít