SuperStar Emma Drobná se klidu na první desku nedočká. Debut vyjde už příští týden

Vydáno 10.12.2015 | autor: redakce

Historie se znovu opakuje - ani vítězka letošní SuperStar Emma Drobná nedostane od vydavatelství čas v klidu vypilovat svou debutovou desku. Její prvotina totiž vyjde již příští týden. Jedná se o nahrávky převzaté z živých přenosů soutěže. 

SuperStar Emma Drobná se klidu na první desku nedočká. Debut vyjde už příští týden Emma Drobná zvítězila v posledním ročníku SuperStar

Emmu potkal podobný osud jako vítězku minulé série - i Sabina Křováková musela v roce 2013 jen pár dní po skončení SuperStar narychlo vydat své první album. Také tehdy se jednalo o coververze, které zpívala v televizním klání. Své první autorské album vydala shodou okolností Sabina před pár dny, jmenuje se Sirkama.

BLOG: Novou SuperStar je Emma Drobná - holka, která umí i z Britney Spears udělat intelektuálku

Emma Drobná vyhrála čtvrtou řadu společného česko-slovenského hledání SuperStar v neděli 6. prosince, její první deska vyjde v pátek 18. prosince, fanoušci ji tak mohou najít pod stromečkem. Slovenská zpěvačka ve finále porazila Čecha Štěpána Urbana, získala si nejen diváky, ale i porotu, která jí skládala jeden kompliment za druhým.

Tracklist chystaného alba je následující: Fix You, Toxic, Love The Way You Lie, Feeling Good, Valerie, Pokoj v duši, Čerešně, Habits,Your Song.

tz, jm

zavřít