The 1975 odehrají odložený pražský koncert v červnu, vstupenky je možné vrátit

Vydáno 23.01.2017 | autor: redakce

Pražský koncert The 1975, původně naplánovaný na 21. února., se přesouvá na 26. června. Místo zůstává stejné - Forum Karlín. Důvodem jsou závazky spojené s nominacemi na Brit Awards, kvůli kterým kapela posouvá celé evropské turné. Vstupenky na původní termín jsou platné, případně je do 31. ledna možné vrácení peněz v místě jejich zakoupení.

The 1975 odehrají odložený pražský koncert v červnu, vstupenky je možné vrátit The 1975 odehrají odložený pražský koncert v červnu, vstupenky je možné vrátit

Pro 1975 byl loňský rok zásadní. Nová deska, nominace na Mercury Prize, pětkrát vyprodaná londýnská Brixton Academy. "Udělali jsme hodně osobní desku a reakce jsou neuveřitelné,"  nechal se slyšet frontman Matthew Healy. Album s názvem I Like It When You Sleep, For You Are So Beautiful Yet So Unaware Of It se po vydání okamžitě stalo číslem jedna ve více než třiceti zemích světa. Před pár dny vyneslo čtveřici z Manchestru i nominace na nejlepší album a nejlepší kapelu na letošních Brit Awards.

FOTOREPORT: Rock for People přilákal desítky tisíc lidí. Finále obstarali Massive Attack, The 1975 či Enter Shikari

"Kvůli nepředpokládaným závazkům vůči Brit Awards odkládají The 1975 evropské turné. Kde to bude možné, se koncerty přesunou na nová data, která oznámíme během dvou týdnů. Všechny dříve zakoupené vstupenky bude možno vrátit v místě zakoupení. Omlouváme se za komplikace a uvidíme se za pár měsíců," uvedla v týdnu skupina. 

vložte odkaz, text nemažte

The 1975 se do České republiky vrací po poměrně krátké době. Loni v červenci totiž patřili k headlinerům festivalu Rock For People. 

Témata: The 1975, koncerty, Forum Karlín, Mercury Prize, Brit Awards

zavřít