The Kooks budou v Praze kromě Lake Malawi předskakovat také irští The Academic

Vydáno 22.09.2017 | autor: redakce

Britským The Kooks budou na pražském koncertu 11. listopadu v Malé sportovní hale předskakovat nejen čeští Lake Malawi, ale i irská indie rocková senzace The Academic. Fanoušci si tedy užijí hned trojitou porci skvělé hudby.

The Kooks budou v Praze kromě Lake Malawi předskakovat také irští The Academic The Kooks budou v Praze kromě Lake Malawi předskakovat také irští The Academic

The Academic je čtveřice hudebníků, kteří se dali dohromady již jako kluci. Koncem roku 2014 se o nich začínalo mluvit po celém okrese Westmeath v rovině středního Irska. Tihle čtyři mladíci hráli rychle a krátce, někdy to skončilo neslavně, někdy byli diváci doslova očarováni. Žádné kudrlinky, jen krátký a energický tah na branku. 

The Kooks přeložili termín pražského koncertu, vystoupí u nás až v listopadu

Nová irská indie rocková senzace The Academic je na světě 18 měsíců. Od soutěží typu 'Battle of The Bands' v jejich škole přešli na práh úspěchu jako jedna z nejzajímavějších koncertních kapel dneška. Předskakovali skupinám jako Twenty One Pilots, The Strokes, Catfish And The Bottlemen, vyprodávali sály. The Academic také bodují na internetu, se svým třetím místem v Hype Machine, s milionem streamů online a navíc se jim dostalo prostoru i v rádiích.



Vstupenky na pražský koncert jsou v prodeji v sítích Ticketpro a GoOut.

tz, jm

Témata: The Kooks, The Academic, Lake Malawi

zavřít