Z hlavní stage na Colours do Rock Café. Praha přivítá LaBrassBandu

Vydáno 10.10.2023 | autor: iREPORT

O prázdninách vystoupila bavorská parta LaBrassBanda na Colours of Ostrava a nyní se chystá do Prahy. V pražském Rock Café zahraje už 20. října. Předskočí jí rakouská partička Folkshilfe.

Z hlavní stage na Colours do Rock Café. Praha přivítá LaBrassBandu Z hlavní stage na Colours do Rock Café. Praha přivítá LaBrassBandu

Asi každý z nás někdy slyšel (ať už v televizi nebo naživo) kapelu, které dominují v programech německých pivních a městských festivalů. Tento typický zvuk uchopila bavorská sestava LaBrassBanda po svém a smíchala ho se ska, punkem, technem a reggae a vytvořila tak unikátní mix, který v zemi našich západních sousedů láká tisíce návštěvníků.

A že jim díky jejich bavorskému dialektu často nerozumí ani v Německu? Nevadí, tahle atmosféra vás strhne! Své o tom vědí i návštěvníci letošního ročníku Colours of Ostrava, kde kapela obsadila hlavní pódium a v odpoledních hodinách roztančila každého přihlížejícího.

Ačkoliv LaBrassBanda zpívá ve své rodné řeči, kterou je velmi specifická bavorština, má za sebou turné po celém světě, mimo jiné si zahrála v USA, Zimbabwe nebo dokonce na Sibiři.

TZ, foto: archiv LaBrassBanda a Rock Café
Témata: LaBrassBanda, Bavorsko, Rock Café

zavřít