Zemřela Barby z Kelly Family, bylo jí 45 let

Vydáno 20.04.2021 | autor: redakce

Skupinu Kelly Family zasáhla tragédie. V pouhých 45 letech zemřela její členka Barby, která podlehla krátké nemoci. Na sociálních sítích to potvrdila její rodina.

Zemřela Barby z Kelly Family, bylo jí 45 let Zemřela Barby z Kelly Family, bylo jí 45 let

„Naše milovaná sestra Barby zemřela po krátké nemoci. V této chvíli nechceme dělat žádná další prohlášení, stále truchlíme nad její ztrátou. Barby nám bude všem chybět a navždy zůstane v našich srdcích a vzpomínkách,“ uvedli členové rodiny Kelly.

Kelly Family oslavili v O2 areně 25 let svého slavného alba Over The Hump

Barby Kelly se narodila v roce 1975 jako třetí dítě Barbary Ann a Daniela Jeroma Kellyových. Ke rodinné skupině se přidala po vydání debutového alba Christmas All Year. Nejdříve ji doprovázela pouze tanečně, později přidala zpěv i hru na hudební nástroje.

V roce 2002 se umělkyně stáhla kvůli zdravotním problémům do ústranní, na pódiu se objevila znovu až o deset let později během turné Stille Nacht.

Čeští fanoušci mohli Kelly Family naposled naživo vidět minulý rok, kdy slavná skupina zavítala v únoru do O2 areny. Svým turné si připomněla výročí 25 let od vydání svého nejprodávanějšího alba Over The Hump.

red, foto: FB Kelly Family
Témata: Kelly Family, Barby Kelly

zavřít