LIVE: G-Eazy ukázal Praze víc tváří. Fanoušky dokázal roztančit i pobídnout k přemýšlení

Vydáno 12.05.2018 | autor: Daniel Nádler

Jedna z největších rapových hvězd současnosti konečně zamířila do Prahy. G-Eazy si v našem hlavním městě ostudu rozhodně neudělal, právě naopak - fanoušky si omotal kolem prstu. 

LIVE: G-Eazy ukázal Praze víc tváří. Fanoušky dokázal roztančit i pobídnout k přemýšlení LIVE: G-Eazy ukázal Praze víc tváří. Fanoušky dokázal roztančit i pobídnout k přemýšlení


G-EAZY
FORUM KARLÍN, PRAHA
11. 5. 2018

Bohužel první český předskokan Renne Dang ze stáje Blakkwood nemohl vystoupit kvůli technickým nesrovnalostem ze strany pořadatele. Účinkující tak byl ochuzen o své připravené vystoupení. Krátce po sedmé přišel navnadit posluchače usměvavý Yung Pinch. Byl to právě on, kdo rozehřál publikum před hlavní atrakcí. Celá show se nesla na aktuální soundcloudové vlně a G-Eazy ví, proč má po ruce tohoto kalifornského mladíka.

FOTOREPORT: G-Eazy poprvé v Praze: Fanoušky si podmanil svými hity i image

Fanoušci s napětím čekali a G-Eazy přesně na čas odstartoval svůj pražský koncert skladbou The Beautiful & Damned ze stejnojmeného alba. Následně během večera zazněly všechny zásadní skladby a hity jeho kariéry. Když už rozpohyboval své posluchače skladbou The Plan nebo Lotta That, stejně tak je dokázal zklidnit pomalým Fly Away.



Koncert byl chytře rozdělen na tři dějství a v závěrečném epilogu odprezentoval ty největší hity, po kterých každý toužil. Celé Forum Karlín si prozpěvovalo písně Him & I nebo Me, Myself & I. Dlouhá a poctivá show, kterou Gerald Earl Illum nabídl, musela potěšit každého diváka. Koncert byl ukončen trackem No Limit, díky kterému se roztancovala celá hala.

G-Eazy míří do Prahy: Připomeňte si TOP 5 nejlepších skladeb rapového elegána

G-Eazy přivezl čerstvý nádech amerického rapu naplněného oslavnými tanečky, energií, avšak také klidnou vážností. Kdo si nechal ujít tuhle party, dost promarnil. Je dost možné, že se s G-Eazym zase dlouho neuvidíme.

text: Daniel Nádler, foto: Rusty Shepherd

Témata: G-Eazy, Forum Karlín, The Beautiful & Damned

4,00

čtenáři

hlasuj
zavřít