LIVE: Klara & The Pop oslavila MDŽ koncertem. Prahu svezla na taneční vlně

Vydáno 09.03.2018 | autor: Hana Bukáčková

Klára Vytisková si na svůj koncert do Lucerna Music Baru pozvala i švédsko-maďarskou kolegyni Antonii Vai a společně rozjely ženský večírek. Vytisková, která už přes rok vystupuje pod hlavičkou Klara And The Pop, připomněla hlavně své album Home, za které získala Anděla. 

LIVE: Klara & The Pop oslavila MDŽ koncertem. Prahu svezla na taneční vlně LIVE: Klara & The Pop oslavila MDŽ koncertem. Prahu svezla na taneční vlně


KLARA & THE POP + ANTONIA VAI
LUCERNA MUSIC BAR, PRAHA
8. 3. 2018

Krom změny názvu se jí v loňském roce rozrostla rodina a přibyla do ní dcera. Proto se není čemu divit, že nás na podzim obdarovala novým singlem 2in1, který tuto životní událost zachycuje. V playlistu následovala hned po silném čtyřlístku skladeb All Night Long, Home, Survival a Forever, které jsou věnovány tématu rodina - Home je o domácí rodinné pohodě, Survival o soužití se svým partnerem a Forever je pro první narozenou dceru. 

LIVE: Miloopa a Klara And The Pop - Svěží závan elektropopu v pražské Akropoli

Pražský klub se nakonec i přes hodně konkurenčních akcí podařilo obstojně zaplnit. Poděkovala, že jsme dali přednost jejímu koncertu a nevyrazili třeba na nostalgické vystoupení rodinného seskupení Kelly Family. V úvodu koncertního setu připomněla Mezinárodní den žen. V přeneseném slova smyslu obdarovala každou návštěvnici květinou ze svého overalu, kterým na sebe tradičně poutala pozornost.

VIDEO: Klára Vytisková v novince 2in1 představuje svou rodinu

MDŽ to byl v pravém slova smyslu. Večer patřil dvou zajímavým zpěvačkám s charismatickými hlasy. Pozvala si totiž mimořádného hosta - Antonii Vai s maďarsko-švédskými kořeny, která nás svým projevem vzala spíše do éterické Indie. Setu chybělo už jen zapálit vonného františka.

FOTOREPORT: Klara & The Pop příjemně rozvlnila pražský Lucerna Music Bar

Místy svým projevem připomínala samotnou Kláru, mají v základě dost podobný hlas. To se ukázalo především, když Antonia hostovala v Klářině závěrečné písni Burn. Nebyla to ale nahodilá sešlost, jak by se na první moment mohlo zdát. Klára jí pozváním oplatila koncert v Budapešti, kde se potkaly a kde byla hostem křtu jejího posledního alba. A tak určitá symbióza a propojenost nebyla hraná, ale přirozená.

Text: Hana Bukáčková, foto: Michal Ivanega

Témata: Klara & The Pop, Klára Vytisková, Antonia Vai

4,00

čtenáři

hlasuj
zavřít