LIVE: Sofian Medjmedj ze sebe v Ostravě i přes nemoc vydal maximum

Vydáno 21.10.2023 | autor: Pavlína Doláková

Sofian Medjmedj je aktuálně na podzimním klubovém turné, v rámci kterého představuje fanouškům novou desku Project 23. Do Ostravy dorazil ve středu 18. října a jak sám prozradil, koncert se málem kvůli jeho nachlazení nekonal. Odehrát ho však i přesto zvládl na jedničku, na pódiu nechal naprosté maximum a pod ním nadšené fanynky.

LIVE: Sofian Medjmedj ze sebe v Ostravě i přes nemoc vydal maximum LIVE: Sofian Medjmedj ze sebe v Ostravě i přes nemoc vydal maximum

Sofian Medjmedj
Ostrava, Barrák Music Club
18. 10. 2023

Turné k novému albu Project 23 Sofian Medjmedj s kapelou odstartoval v brněnské Flédě. Druhou zastávkou se stal ostravský Barrák Music Club. Jen pár hodin před koncertem se však Sofian Medjmedj obával, zda vůbec bude moci show odehrát. Trápilo ho totiž počínající nachlazení. I přesto se rozhodl fanoušky nezklamat a do třetího nejpočetnějšího města v Česku přeci jen dorazil.

ROZHOVOR | Sofian Medjmedj: Texty píšu přirozeně, bez přetvářky, proto se v nich spousta lidí najde

Důležité je podotknout, že nachlazení nebylo na zpěvákovi téměř znát, a tak jeho žádost směrem k publiku o pomoc při zpívání nebyla ani nutná. I přesto s ním jeho fanynky zpívaly každé slovo a bouřlivě ho podporovaly, když jim zpíval písně z nového alba Project 23. Na pódiu muzikantovi přistála nejen trička, ale také náramky nebo dokonce kytice. A on při každé příležitosti nezapomínal děkovat.

Abychom ale nekřivdili mužům, i ti si našli na show svou cestu. A není divu. Ve zpěvákově repertoáru totiž přeslazené písně nehledejte. Naopak se čím dál více upíná ke spolupracím s rapery. Je proto dost pravděpodobné, že pánská základna jeho fans se v budoucnu ještě rozšíří.

Že s kapelou Sofiana Medjmedj pojí nejen hudba, ale i přátelství, dokázaly mnohé momenty na pódiu. Vypíchněme například ten, kdy přišla na řadu pomalá skladba 21:00. Zatímco muzikant začal s vážnou tváří zpívat, bubeník Petr Hataš vytáhnul bublifuk se snahou dodat všemu atmosféru. Když ho zpěvák uviděl, úplně ho to rozhodilo a nemohl se přestat smát.

Sofian Medjmedj pobláznil fanynky v Ostravě

A nechyběli ani hosté. Sofian Medjmedj si s sebou do Ostravy přivezl Reginalda, s nímž si střihl skladbu Easy easy.

Celkově šlo o povedený koncert plný energie, během kterého zpěvák ukázal své pěvecké schopnosti i kytarový um. Bezesporu bude zajímavé sledovat jeho kariéru i nadále. S tím, jak rychle stoupá počet jeho fanoušků, se nebudeme moci divit, když si za pár let troufne na O2 arenu.

Text: Pavlína Doláková, foto: Lucie Nohlová
Témata: Sofian Medjmedj, Barrák Music Club, Reginald, Project 23

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít