VIDEOROZHOVOR | Skyline: Lidé si teď váží, že mohou jít ven a vidět oblíbené kapely

Vydáno 10.10.2021 | autor: Aleš Materna

Skyline za sebou mají úspěšný rok. Ačkoliv to tak zpočátku nevypadalo, koncertní sezóna se nakonec rozjela, a tak o svém programu kapela nemusela přes léto příliš přemýšlet. Na Hudebních cenách Žebřík pak uspěla s deskou Electricity, kterou vydala v srpnu 2020. V kategorii Album s ní obsadila třetí místo.

VIDEOROZHOVOR | Skyline: Lidé si teď váží, že mohou jít ven a vidět oblíbené kapely VIDEOROZHOVOR | Skyline: Lidé si teď váží, že mohou jít ven a vidět oblíbené kapely

„I když třetí místo může vypadat jako bramborová medaile, je to skvělý. Už vůbec to, že ses do toho slosování dostal,“ uvedl MC Jacob. „A hlavně máme radost, že je to ocenění od fanoušků, což nás těší,“ doplnil Hiffi.

Příběh českého hitu: Skyline - Pretty Princess

Skyline čekají do konce roku ještě tři koncerty. Představí se fanouškům v Brně, Vroutku a v Praze. Letošní sezónu se formace odhodlala přirovnat k té před přibližně patnácti lety. „Lidi si tenkrát koncertů vážili. Začaly do České republiky jezdit velký světový kapely, byla tady velká jména. Přijde mi, že je teď atmosféra podobná. Lidi si váží, že mohou jít ven, vidět ty kapely, ať už český nebo zahraniční, váží si toho, že je to zase zpět,“ říká MC Jacob.

Kromě Skyline si ceny odnesli i Marek Ztracený, Marpo, Lenny Anna K., Tomáš Klus s manželkou Tamarou, Monkey Business, Anna Julie Slováčková, Vojta Dyk, Lucie, Tata Bojs a řada dalších. Slavnostním večerem provázeli Marek Taclík a Žofie Dařbujánová. Podívejte se na kompletní výsledky ankety.

video: Iveta Valentová, rozhovor: Aleš Materna, foto: Jaroslav Noska
Témata: Skyline, Plzeň, Žebřík, DEPO2015

zavřít