Festival United Islands Of Prague proběhne i v pivovaru Staropramen

Vydáno 23.06.2016 | autor: redakce

Poslední červnový víkend bude v Praze ve znamení multižánrového festivalu United Islands Of Prague. Ten v letošním roce spojil své působení i se značkou Staropramen a díky tomu se mohou návštěvníci těšit na festivalovou "stage" přímo v prostorách smíchovského pivovaru.

Festival United Islands Of Prague proběhne i v pivovaru Staropramen United Islands letos proběhnou i ve stanu Staropramenu

Staropramen stage bude po oba dva dny otevřená od pravého poledne a uzavře se vždy, když dokončí své představení poslední skupina, což znamená zhruba kolem 20:00. Vstup na stage je z Pivovarské ulice. Návštěvníci samozřejmě budou moci ochutnat místní čepované pivo a je pro ně také připravena novinka. "13. komnata je pracovní název prohlídky pivovaru, během které se snažíme lidem přiblížit, jak se vaří naše pivo. Návštěvníci budou moci navštívit kromě tradičních i méně známá zákoutí pivovaru, která běžně zůstávají lidem skrytá. Věříme, že tuto možnost budou mít až stovky lidí," říká David Šeberle, manažer značky Staropramen.

Staropramen opět spojí léto se zábavou. Tradičně bude přítomen na festivalech Rock for People, Hrady CZ a nově také na United Islands of Prague či Metronome

Propojení piva Staropramen a hudby není ničím novým. "Slogan Staropramenu zní: 'Jedno nás spojuje' a pivo a hudba lidi vždy spojovaly. Proto v našem pivovaru již 7 let sázíme na hudbu jako hlavní zážitkovou aktivitu, kterou Staropramen podporuje. Kdo jiný by se měl spojit s největšími pražskými festivaly než právě Staropramen. Kromě čepovaného piva si návštěvníci budou moci koupit také speciální edici plechovek nejen přímo v areálech, kde se konají festivaly, ale i na jejich přilehlých místech," řekl o partnerství David Šeberle, manažer značky Staropramen.

vložte odkaz, text nemažte

Samotný program na Staropramen stage obstarají české skupiny, které se v posledních měsících čím dál více prosazují v hudebním průmyslu. V sobotu vystoupí skupiny Define Me, Le Dva, Disconnection a indie elektro popová čtveřice Nano. V neděli se představí The Crushers, Emozpěv, Megaphone (čerstvý rozhovor s kapelou si přečtěte zde) a multižánrová skupina U-Prag, která v sobě mísí prvky elektronické hudby, breakbeatu nebo rapu, ale zároveň bude možné slyšet i celou řadu živých nástrojů, jako například violoncello.

Vstupné na festival United Islands of Prague je zdarma a veškeré bližší informace najdete na webových stránkách.

tz, jm

Témata: United Islands Of Prague, Staropramen, festivaly, Megaphone

zavřít