Líčení ve stylu rock: buďte hvězdou každé párty

Vydáno 05.10.2021 | autor: iREPORT

Pokud se chystáte na rockový koncert, na pořádnou párty, nebo jen máte dramatickou náladu a chcete přidat do svého vzhledu jasné akcenty, doporučujeme vytvořit líčení ve stylu rock. Lehká nedbalost zkombinovaná s drzostí a smělostí dobře charakterizují tento druh make-upu. Jste připravená být v centru pozornosti?

Líčení ve stylu rock: buďte hvězdou každé párty Líčení ve stylu rock: buďte hvězdou každé párty

Kdy se hodí?

Věděla jste, že výrazné kouřové oči se hodí nejen na rockový koncert, ale i na večírek, diskotéku a dokonce i na rande?
 
Jak začít?

S přípravou pleti. Nejprve ji musíte důkladně očistit. Tato fáze zahrnuje nejen čisticí gel nebo mléko, ale v případě potřeby i lehký peeling. Dočistit a tonizovat pokožku pomůže pleťové tonikum. Poté naneste svůj oblíbený pleťový krém a nechte ho na 15-20 minut vstřebat. Teprve poté můžete začít se samotným líčením.
 
Ideální pleť pro rockovou hvězdu

Málokterá z nás se může pochlubit pletí bez nedokonalostí, s rovným mikroreliéfem a barevným tónem. Proto začněte korektorem, který skryje veškeré pupínky. Poté použijte tekutý make-up a zafixujte ho transparentním sypkým pudrem.


Tajemství očí

Hlavní akcent je kladen na vaše oči. Vytvořit ho pomůže technika zvaná »kouřové líčení«. Aplikujte bázi pod oční stíny, světlejší na horní a dolní víčka. Prostřením odstínem orámujte oči a pak štětečkem linky začněte roztírat, aby nebyly výrazné. Na závěr tmavším odstínem zopakujte předchozí krok.
 
Co se týká barevné škály, nejlepším řešením bude použít hnědý, šedý, grafitový, tmavě zelený nebo vínový odstín. Vybrat nejlepší oční stíny můžete zde https://makeup.cz/categorys/419835/.
 
Tvářenka se nehodí?

Tvářenku v tomto líčení opravdu používat nedoporučujeme. Žádné odstíny růžové se k rockovému stylu nehodí. Nicméně bronzující pudr se vám hodit může: je schopný krásně zvýraznit oblast lícních kostí.
 
Jakou rtěnkou používají rockové hvězdy?

Je to asi jediny druh make-upu, kde nemusíte řešit, co chcete zdůraznit, jestli oči, nebo rty. V tomhle případě můžete oboje! Klidně použijte odstíny klidné i jasné, na rtech vypadají krásně také odstíny nude. Důležité je, aby odstín rtěnky ladil s celkovým vzhledem. Pokud se nemůžete rozhodnout, naneste pečující balzám na rty, čím vytvoříte efekt »nahých rtů«.
 
PR, foto www.pexels.com

zavřít