Módní pantofle - jaké modely budou trendy?

Vydáno 18.03.2021 | autor: iREPORT

Trendy v obuvi nenechávají žádné pochybnosti, že se v této sezóně zaměřujeme na pohodlí. K tomu vám poslouží módní pantofle a sandály. Pokud hledáte slušivé a pohodlné pantofle, které se vám nebudou chtít sundat nohy, inspirujte se našim článkem.

Módní pantofle - jaké modely budou trendy? Módní pantofle - jaké modely budou trendy?

Pantofle jako součást letního outfitu

Prázdninový outfit je primárně spojen se vzdušnými šaty, pohodlnými kraťasy a topy s originálními vzory. Boty jsou důležitým doplňkem letního šatníku. Pantofle a sandály jsou v této roční době bezpochyby nejoblíbenější volbou již po mnoho let. Návrháři se letos zaměřují na čistou a svěží barevnou paletu a doporučují výběr dámských bílých sandálů či pantoflí. Krémový odstín bude dobře fungovat jak na kožených modelech, tak na letních botách vyrobených z jemného materiálu. Populární jsou jak klasické dámské pantofle a sandály, tak modely s kožíškem, které svou měkkostí připomínají domácí papuče.

Oblíbenou volbou jsou dámské černobílé nebo tmavomodré či bílé pantofle. Kontrastní barevné kombinace způsobí, že se obuv dostane do popředí stylingu a stane se jeho charakteristickým prvkem. Tyto boty se hodí nejen k sofistikovaným stylizacím, ale také zatraktivní outfity v minimalistickém stylu a stanou se jejich identifikačním prvkem. Nesmíme zapomenout na květiny, které budou v této sezóně také vyhledávaným tématem. Můžete sáhnout po jednoduchých pantoflích s květinovým motivem inspirovaných japonskou kulturou a po dámských sandálech pokrytých květinami v jemném pastelovém odstínu.



Pantofle a sandály v pastelových barvách

Tuto sezónu také noste jemné a ženské barvy v pastelových odstínech. Pudrová růžová, ecru, světle mátová nebo lila jsou v současné době nejmódnější a to i pro domácí modely pantoflí. Zaujmout vás mohou také růžové a béžové modely. Vsadit můžete na živé barvy jako je žlutá a červená. Zkuste sandály obléci k retro džínám a růžovému tričku. Tato dámská obuv oživí každý outfit. Žhavým hitem sezóny budou metalické odstíny. Stříbrné sandály, pantofle či tolik žádané crocsy se stanou vašim must have.

Dámské sandálky na klínku dokonale kombinují dvě nejdůležitější vlastnosti v případě obuvi: jsou pohodlné a elegantní zároveň. Horní část boty například v tmavě modré barvě a klín na bílé podrážce vytvoří stylový celek. Zvolte model, který má protiskluzovou podrážku, která zvyšuje pohodlí při používání. Co se týče materiálů, vévodí jako každý rok kůže, která umožní pokožce nohou dýchat. Stejně tak můžete zvolit i přírodní materiály.

Pantofle podle stylu

Pro chladnější dny budou vhodné pantofle se zakrytými špičkami a v horkém počasí budou naopak perfektní pohodlné sportovní pantofle. Pro denní nošení bude nejlepší volbou plochá verze. Doplňte večerní vzhled pantoflemi na silném podpatku nebo naopak na jemném vysokém podpatku. Čím barevnější, vzorovanější a originálnější pantofle, tím lépe! Hitom sezóny jsou všechny druhy dekorací na boty, například: třásně v boho stylu, dívčí korálky a romantické ozdůbky. Skvělým nápadem, který doplní letní styl, budou také pantofle na půvabném, několik centimetrů vysokém podpatku.


PR, foto eobuv.cz

zavřít