Nejlepší tipy na módní kabelky na jaro a léto 2024

Vydáno 09.05.2024 | autor: iREPORT

Milovnice kabelek, pozor. Připravili jsme si pro vás inspiraci na dámské tašky, které budou během jara a léta 2024 nejvíce trendy. Těšit se můžete na nestárnoucí modely i žhavé novinky. Kde kvalitní dámskou kabelku pořídit? A s čím vším je možné ji nosit?

Nejlepší tipy na módní kabelky na jaro a léto 2024 Nejlepší tipy na módní kabelky na jaro a léto 2024

Jaké kabelky budou letos trendy?

Hitem číslo jedna jsou již několik sezon dámské crossbody kabelky, které se nosí křížem přes rameno. Nejenže jsou maximálně praktické, ale hodí se snad pro všechny příležitosti. Kromě crossbody kabelky stylisté doporučují mít letos v šatníku alespoň jednu kabelku s krátkým uchem. Ta pozvedne váš outfit o několik levelů, a navíc ji unosíte k šatům, džínám i teplákové soupravě. Dále stojí za zmínku tzv. hobo bag. Jedná se o tvar do půlkruhu, občas může být až lehce asymetrický. Hobo bag působí tak akorát elegantně a skvěle se nosí především na jednom rameni. 

Dalším letošním trendem jsou kabelky na řetízku. Ty sice nejsou žádnou novinkou, pro sezonu jaro/léto 2024 se však pyšní trochu jiným designem. Návrháři nahradili kovové šňůrky masivními řetězy, a to například i z plastu nebo dřeva. 

Těžko říct, zda lze ještě hovořit o trendu, když je in již několik let. Ano, bez XXL tašek a kabelek se neobejdeme ani letos. Populární budou především XXL psaníčka i mega shopper tašky a tkané košíky ve stylu Jane Birkin. Do podobných modelů se vám hravě vejde vše potřebné. 

S tím úzce souvisí i další módní trend tohoto roku – větší, pružné kabelky z měkké tkaniny. Tentokrát ale ani tak nejde o samotný model kabelky, jako o to, jak je budeme nosit. Módní experti tvrdí, že je ideální je nosit v ruce nebo v podpaží.

Trendy tašky a kabelky pro jaro/léto 2024 překvapují nejen zajímavými tvary, ale také barvami. Na přehlídkových molech proto byla k vidění celá paleta odstínů. Těšit se můžeme na oranžové kabelky připomínající ovocný sorbet, modely v barvě roku Peach Fuzz nebo třeba kousky v tónech intenzivní červené.

Kde pořídit kvalitní kabelky? 

Ať už dáváte přednost klasice, extravaganci či streetwear prvkům, pokud hledáte novou kabelku pro jaro/léto 2024 či jakýkoliv jiný módní kousek, nenechte si ujít pestrou nabídku PRM.com. Najdete zde psaníčka pro večerní posezení s přáteli, prostorné kabelky do práce i tašky pro volnočasové aktivity. PRM nabízí dámské a pánské oblečení, boty a doplňky, které jsou charakteristické prvotřídní kvalitou, stylovým designem, a přesto atraktivními cenami. Jaká kabelka z nabídky PRM doplní vaši současnou sbírku?

S čím dámské kabelky během jara a léta nosit?

Dámské kabelky nejsou pouze praktickým kouskem, ale především také stylovým doplňkem, který dodá outfitu pomyslný šmrnc. Kvalitní dámská kabelka představuje ideální element pro basic, streetwear, neformální i mírně extravagantní outfit. Sluší jí to s džíny, sukněmi, šaty, šortkami i tepláky. Nosit se dá k teniskám, lodičkám i polobotkám. Bez několika základních modelů kabelek se dámský šatník zkrátka neobejde. Bát se ale nemusíte ani výraznějších tašek. 


PR

zavřít