Široké kalhoty – jak nosit nejmódnější střih letošní sezóny?

Vydáno 23.03.2023 | autor: iREPORT

Trendy se mění a široké kalhoty jsou stále jedničkou v šatníku mnoha žen. Na rozdíl od vzhledu je tento střih extrémně ženský, kromě toho pomáhá skrýt některé nedokonalosti postavy. Jak nosit široké kalhoty? Podívejte se na inspirativní nápady.

Široké kalhoty – jak nosit nejmódnější střih letošní sezóny? Široké kalhoty – jak nosit nejmódnější střih letošní sezóny?

Široké kalhoty - nejoblíbenější modely

V e-shopu House Brand najdete mnoho modelů širokých kalhot a každý z nich má svá specifika. Zvonové kalhoty se směrem dolů rozšiřují a džíny boot cut jsou jejich mírnější verzí, protože noha je rozhodně užší. Culottes sahají do půli lýtek a z dálky připomínají sukně, ale dlouhé pallazza vypasované v pase ze vzdušných látek budou mnohem širší. Velmi často mají široké kalhoty vysoký pas, díky kterému opticky prodlouží nohy.

Jak nosit široké kalhoty?

Mnoho žen si klade otázku, k čemu nosit široké kalhoty – House nosit. Vše záleží na modelu a povaze stylingu. Máte-li variantu s vysokým pasem, je dobré ji ukázat v plné kráse a proto bude součástí looku upnutý top, body, dámský rolák s vypasovanou formou nebo krátká košile. Dámy nižší postavy by takový komplet měly doplnit vysokými podpatky, přidají jim pár centimetrů na výšce. Tento doplněk se bude hodit i v kombinaci se střihy s kratšími cullotes, protože vám umožní zachovat dobré proporce těla.

Široké kalhoty lze nosit ke kouskům jako je krátký cardigan, mikina s kapucí nebo vypasovaná bunda. Nejlépe totiž vypadá kombinace úzkého topu s širokým spodkem. Držet se tohoto pravidla znamená, že postavu nebudeme přetěžovat, zvlášť když jsme nízké a drobné postavy. Použití volného oblečení v celém vzhledu, bohužel, dělá celek těžký.

Jaká halenka se hodí k širokým kalhotám?

Široké kalhoty pomáhají efektivně skrýt nedokonalosti spodní části těla, zejména masivních stehen a lýtek. Nejen to, protože fungují dobře v mnoha stylech. Jaké halenky se širokými kalhotami jsou nejlepší? Vysoký pas vypadá nejlépe s krátkým střihem nebo zastrčeným uvnitř, i když klasický také. Džíny si zamilují společnost nadčasových basiců a šik pallazo varianty potěší zdobenějšími topy, například zdobenými volány nebo krajkou. Hedvábná halenka se bude báječně vyjímat v business stylu, stejně jako při večerních výletech. Elegantní košili s límečkem lze naopak zastrčit dovnitř nebo zavázat na uzel. Takový doplněk bude slušet letním i městským outfitům. Dámské kalhoty – House Brand nabízí celou řadu možností výběru.

PR, foto Housebrand

zavřít