Taylor Swift má další rekord, překonala i Adele. Její nový klip za jediný den vidělo přes 30 milionů lidí

Vydáno 29.08.2017 | autor: redakce

Teprve před pár dny se Taylor Swift vrátila na scénu novým singlem Look What You Made Me Do, a už láme jeden rekord za druhým. Neodolala jí ani fenomenální britská diva Adele

Taylor Swift má další rekord, překonala i Adele. Její nový klip za jediný den vidělo přes 30 milionů lidí Taylor Swift má další rekord, překonala i Adele. Její nový klip za jediný den vidělo přes 30 milionů lidí

Taylor Swift představila svůj výpravný klip, ve kterém vystupuje například jako zombie nebo hadí královna, v noci z neděle na pondělí v rámci předávání cen MTV. Za pouhých 24 hodin od vydání stihl na kanále VEVO výrazně překonat hranici 30 milionů přehrání. To se před ní tak rychle nikomu nepodařilo. Dosavadní držitelkou rekordu byla Adele, jejíž návrat s hitem Hello v roce 2015 zaznamenal 27,7 milionu zhlédnutí za den. Přesné číslo nového klipu Swift zatím zástupci VEVO neoznámili. 

VIDEO: Taylor Swift jako zombie i hadí královna. Její novinka bortí hitparády

Před Adele byla v roce 2015 držitelkou maxima právě Swift, její video Bad Blood tehdy za 24 hodin dosáhlo na 20,1 milionu zhlédnutí. Před ní primát patřil Nicki Minaj (19,6 milionu klipu Anaconda) nebo Miley Cyrus (19,3 milionu videa Wrecking Ball).

Taylor Swift si v posledních dnech připsala i několik dalších prvenství. Lyric video ke stejnému singlu nasbíralo za jediný den 19 milionů přehrání, což je v této kategorii taktéž rekord. V den svého vydání získala píseň přes 8 milionů streamů na Spotify, ani to se dosud nikomu nepodařilo. Podle odhadů analytiků navíc song míří k prvnímu místu v hitparádách v USA i Velké Británii. 

Nové album Taylor Swift vyjde pod názvem Reputation 10. listopadu. Zpěvačka se pokusí navázat na mimořádný úspěch předchozí řadovky 1989, které se celosvětově prodalo přes 10 milionů kopií. Pro Swift to bylo už třetí album v řadě, které si v USA hned v první týden pořídilo přes milion fanoušků. 

Témata: Taylor Swift, Look What You Made Me Do, Reputation

zavřít