TOP 6 videoklipů týdne: Marek Ztracený si pozval hvězdu Mostu, Kali má letní hit, Berenika Kohoutová dělá stojky

Vydáno 21.05.2019 | autor: redakce

Mezi novými tuzemskými klipy najdeme hned několik zajímavých počinů: Marek Ztracený si zkusil život popeláře, herečka Berenika Kohoutová se našla ve stojkách, Vojta Drahokoupil se vypsal ze životních změn. Slovenský rapper a porotce The Voice Kali vydal povedený singl, který má ambice stát se letošním letním hitem. Ze zahraničních klipů vybíráme novinku od Slipknot a taky společný singl Eda Sheerana a Justina Biebera.

TOP 6 videoklipů týdne: Marek Ztracený si pozval hvězdu Mostu, Kali má letní hit, Berenika Kohoutová dělá stojky TOP 6 videoklipů týdne: Marek Ztracený si pozval hvězdu Mostu, Kali má letní hit, Berenika Kohoutová dělá stojky


Marek Ztracený
si vyměnil život s hvězdou seriálu Most!

Do nového klipu za sebe Marek Ztracený povolal hvězdu seriálu Most! Zdeňka Godla. Pánové si díky kloboučku vyměnili svoje životy. Zatímco Zdeněk si stoupl na pódium s mikrofonem v ruce, Marek naskočil na popelářské auto. Záběry se natáčely během koncertu v pražském klubu Roxy.

VIDEOROZHOVOR: Zpěvák roku Marek Ztracený - Věřím, že na O2 arenu budeme vzpomínat celý život


Berenika Kohoutová dělá stojky

Berenika Kohoutová je známá nejvíc jako herečka. Ke zpěvu prý tíhla odmalička a díky spolupráci s producentem Jiřím Burianem nyní představuje svůj debutový singl Dělám stojky, kde si trochu utahuje sama ze sebe. Klip natočila osvědčená dvojice Jordan Haj a Givinar Kříž. Celé album Bereniky Kohoutové má vyjít letos v září. 


Slipknot
jsou zpátky!

Nový klip od Slipknot je skvělé psycho. Šílené masky, temná atmosféra a hlavně avízo nového alba! To kapela vydá pod názvem We Are Not Your Kind v srpnu a mělo by být prý posledním v její diskografii. Ještě předtím vystoupí v Praze, 11. června obsadí O2 arenu. 

TOP 10 očekávaných hard & heavy alb pro rok 2019: Slipknot, AC/DC nebo Pearl Jam


Ed Sheeran
a Justin Bieber mají barevný klip plný nadsázky

Překvapivá dvojka se sešla ve společném songu. Oba lámou srdce holkám, ale jejich hudba je hodně odlišná. V klipu si udělali legraci sami ze sebe, Justin Bieber se nebál převléknout za tančící kukuřici, zmrzlinový kornout nebo se prolétnout na lítajícím koberci. Věta I Don’t Care ten song vystihuje parádně. 


Vojta D ustál životní kotrmelce

Skladba Měsíc vznikala čtyři měsíce zpátky, hudbu i text napsal přímo Vojta. Song je o vztahových kolotočích, které ho v docela rychlém sledu potkaly. Klip má lidem podle slov zpěváka zlepšit náladu. Ukazuje záběry za oponou, které fanoušci běžně vidět nemohou. Několik záběrů je také z letošního Utuberingu. 


Kali
má povedený letní hit

Uznávaný slovenský rapper, který před pár měsíci vyprodal pražské Forum Karlín, představuje svůj nový klip. Singl Já sa na tom bavím má hodně podařený beat a dá se určitě čekat, že tenhle song bude headbanger letošních letních parties. Pro natočení klipu se Kali spojil s osvědčenými A-team Production.

Kali interview: Televize je pořád sledovanější než sociální sítě

Text: Kateřina Nováková

Témata: Marek Ztracený, Kali, Slipknot, Justin Bieber, Ed Sheeran, Berenika Kohoutová, Vojta D

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít