5 Seconds Of Summer zahrají na Den dětí v pražské O2 areně

Vydáno 28.11.2019 | autor: redakce

Se svou No Shame Tour zavítají do Prahy australští 5 Seconds Of Summer. Půjde o jejich českou premiéru. Koncert se v O2 areně uskuteční 1. června 2020.

5 Seconds Of Summer zahrají na Den dětí v pražské O2 areně 5 Seconds Of Summer zahrají na Den dětí v pražské O2 areně

Je jen málo australských kapel, kterým se povedlo zabodovat nejen v domovských končinách, ale zároveň pobláznit Ameriku, Evropu i Asii. K čestným výjimkám patří čtveřice 5 Seconds Of Summer, která právě ohlásila velké světové turné. Během něj zavítá samozřejmě i do Evropy a jednou z jejích zastávek bude i naše hlavní město.

TOP 6 videoklipů týdne: Šermíř Alexander Choupanitch v roli zpěváka, 5 Seconds Of Summer čelí svým démonům

Kapela v současné době dokončuje v pořadí čtvrtou desku, během jejíhož natáčení se obklopila celou řadou skvělých hudebníků a spolupracovníků, mezi kterými nechybí například zpěvák Charlie Puth, Ryan Tedder z kapely OneRepublic či producenti Louis Bell (Post Malone, Camila Cabello, Halsey) a Ali Tamposi (Beyonce, Camila Cabello, Demi Lovato). Ochutnávkou z nové desky je singl Teeth, který potvrzuje, že Luke, Calum, Ashton a Michael hudebně velmi vyspěli a jsou z nich mimořádní hudebníci.

O tom se budeme moci brzy přesvědčit i naživo. 5 Seconds Of Summer brzy vyrazí na světové turné a již 1. června 2020 se představí i v pražské O2 areně. 

Vstupenky v cenovém rozpětí 1 390 - 1 790 Kč seženete v sítích Tickemaster a Ticketportal od 6. 12. 2019 11:00 hodin.

tz, jm

Témata: 5 Seconds Of Summer, O2 arena, Teeth

zavřít