Cocotte Minute a Elektrïck Mann vyráží na společné turné, doplní je Vojtaano

Vydáno 15.03.2022 | autor: redakce

Cocotte Minute, Elektrïck Mann vyrazí v dubnu na společné turné. Čítat bude celkem deset zastávek po celé České republice, odstartuje v Brně a zakončeno bude v Praze. Na vybraných místech navíc interprety doplní Vojtaano, který doufá, že ho společná šňůra zocelí. Má totiž poslední dobou pocit, že měkne. "Hodláme to pojmnout fakt vostře," potvrzuje mínku zpěváka frontman Cocotte Minute Zeller. Ne nadarmo se totiž turné jmenuje V.i.p.iče.

Cocotte Minute a Elektrïck Mann vyráží na společné turné, doplní je Vojtaano Cocotte Minute a Elektrïck Mann vyráží na společné turné, doplní je Vojtaano

"S EM jsme hráli poprvý a zatím naposled asi před třinácti lety a doposud jsme se se z toho sbírali. Teď jsme zase našláplý to nejen zopakovat, ale rovnou překonat. A když se k tomu někde přidá i náš adoptovanej big nigga brotha Vojtaano, bude to dost post-apo cirkus!" komentuje s jemnou nostalgií frontman CM Zeller a dodává: "My ten návrat na scénu po skoro tři sezóny trvajícím spánku hodláme prostě pojmout fakt vostře. Jak jinak taky. Nejsme žádný buzny!"

Metalisti nejsou z cukru. Fanoušky Cocotte Minute déšť neodradil

Na turné zve rovněž MC Mukas z Elektrïck Manna. „Upřímně nevím, jak Cocotti hrají naživo. Někde je fotka, jak s nima zpívám, byl jsem tenkrát zhulený jak prezident, tak se těším, že si to připomenu. Podporuju odjakživa všechny střapáče, dredáče a punkáče."

Na vybraných koncertech Cocotte Minute a Elektrïck Mann doplní Vojtaano. "Poslední dobou nějak měknu, a tak doufám, že mě tour s těmahle hovadama zase trošku zocelí. Naše první klubová jízda s Cocotte Minute byla boží, a o Elektrïck Mann jsem zase slyšel tak pekelný historky, že se na tohle spojení fakt moc těšim!"

Turné odstartuje 8. dubna v Brně, kde trojice zahraje v tamní Melodce. Pokračovat bude přes Příbram, České Budějovice, Jihlavu, Teplice, Pardubice a Nový Jičín až do Havířova, Jablonce nad Nisou a Prahy, kde hudebníci svou štaci zakončí v Rock Café.

Termíny

8. 4. Brno / Melodka (speciální host: Vojtaano)
9. 4. Příbram / Junior Klub (speciální host: Vojtaano)
22. 4. České Budějovice / MC Fabrika
23. 4. Jihlava / D Klub
29. 4. Teplice / Knak (speciální host: Vojtaano)
30. 4. Pardubice / Žlutý pes (speciální host: Vojtaano)
6. 5. Nový Jičín / Music Club Drago
7. 5. Havířov / Stolárna
13. 5. Jablonec and Nisou / Na Rampě (speciální host: Vojtaano)
14. 5. Praha / Rock Café

TZ, foto: archiv interpretů, Jan Nožička
Témata: Cocotte Minute, Elektrïck Mann, Vojtaano, turné

zavřít