Bad Manners, přeborníci v tanečních vystoupeních, se vrací do Prahy

Vydáno 01.06.2022 | autor: redakce

Milovníci 2 tone ska si 18. června přijdou na své. Do pražského Rock Café totiž zavítá legendární britská partička Bad Manners. A už nyní je jasné, že stejně jako v roce 2019 se každý návštěvník jejich koncertu stane bezpodmínečně tanečníkem. Je tedy nejvyšší čas oprášit a naleštit taneční střevíce.

Bad Manners, přeborníci v tanečních vystoupeních, se vrací do Prahy Bad Manners, přeborníci v tanečních vystoupeních, se vrací do Prahy

Bad Manners se dali dohromady už v roce 1976 a společně s The Specials a Madness formovali v 70. a 80. letech ska scénu. V jejich čele po celou dobu stojí charismatický frontman Buster Bloodvessel, který je hlavním motorem celé kapely.

ROZHOVOR | V Rock Café nejsou slova jako svoboda, pravda a lidská práva jen frázemi

Mezi jejich největší fláky patří třeba My Girl Lollipop, Lip Up Fatty, Special Brew a Ne-Ne-Na-Na-Na-Na-Nu-Nu, během více než čtyř dekád ale vydali tolik alb, že není snadné se jejich počtu dopátrat. Jestli jsou Bad Manners v něčem opravdoví přeborníci, jsou to jejich živá vystoupení, díky kterým mají statisíce fanoušků po celém světě.

A právě jedna taková bláznivá show proběhne už v sobotu 18. června v Rock Café! Vstupenky jsou stále k dispozici zde.

Událost na Facebooku

TZ, foto: archiv Bad Manners
Témata: Bad Manners, Rock Café, koncert, Praha, pozvánka

zavřít