LIVE: Talk show se srdcem na dlani? M.K. SHOW Martina Krause!

Vydáno 24.06.2016 | autor: Nicola Bernard

Každý z nás jistě někdy viděl nějakou tu talk show, ať už tuzemskou anebo zahraniční. Málokterá ale plní dětská přání onkologicky nemocných a handicapovaných dětí tak, jako právě ta Martina Krause. Proč jsme ji nazvali se srdcem na dlani? Čtěte dál a dozvíte se to!

LIVE: Talk show se srdcem na dlani? M.K. SHOW Martina Krause! Dvaadvacetiletý moderátor a zakladatel projektu Martin Kraus má rozhodně srdce na pravém místě

M.K. SHOW je charitativní projekt mladého dvaadvacetiletého libereckého moderátora Martina Krause, který má nejen pobavit diváky, ale také přispívat lidem v těžké životní situaci, nadacím či sdružení. Součástí show je navíc i projekt Plňme přání, se kterým se každým dílem pokusí poskytnout pocit štěstí a radosti, v podobě reálného zážitku těm, kteří se ocitli v těžké životní situaci. Nejčastěji jsou to onkologicky nemocné a handicapované děti.

Na stojáka v Kadani: Lukáš Pavlásek a spol. bavili tak, že tekly slzy smíchu

LIBEREC
23. 06. 2016

V Liberci se tento čtvrtek konala poslední zábavná show sezóny. Martin i v tomto díle představil zajímavé hosty - skupinu Těla a mladého beatboxera Filipa Solčány.

Diváci se dozvěděli spoustu zajímavostí nejen ohledně vzniku a názvu kapely TĚLA, ale také postřehy ze života hudebníků. Hned na úvod celé show si hosté za doprovodu Filipa Solčány vyzkoušeli beatbox, ale co nikdo nečekal, nastalo po lekci beatboxu a představení jeho jednotlivého dělení.

Ačkoliv je kapela převážně rocková, frontman skupiny Luboš Beránek za doprovodu Davida Kučery vystřihli krátký beatboxový set, během kterého nebyli překvapeni jen Martin Kraus, Filip Soltány a diváci, ale určitě i kapela samotná. Nakonec to skoro vypadalo, že by se měl mladý a nadějný beatboxer učit od nich. Ten ale štafetu následně převzal a svým krátkým setem pak přesvědčil diváky, že mu Luboš společně s Davidem svým "beatboxem" nesahají ani po kolena.

Celou show provázely vtípky a postřehy ze života. Nechyběl ani krátký set kapely, po jehož odehrání se moderátor společně se svými hosty vyfotil mezi diváky, fotografie následně putovala rovnou do dražby. Fotka podepsaná účinkujícími byla vydražena za krásné dva tisíce korun, které též putovaly směrem k dobré věci. 

Kromě skupiny TĚLA a beatboxera Filipa Solčány se této úspěšné show zúčastnila další zajímavá jména, mezi které patří například Michal Malátný (Chinaski), Saša Rašilov, Ruda z Ostravy, Martin Dejdar, Igor Chmela, Marpo, Voxel, Heidi Janků, Láďa Hruška, Pavel Novotný, David Matásek, ATMO music, Sebastian, Matěj Ruppert nebo Ezy Hýbl.


Zajímavosti M. K. SHOW a něco málo v číslech

Úspěšně bylo odehráno celkem 27 dílů, v rámci nichž tento projekt ve spolupráci s více než čtyřiašedesáti hosty, ať už z hudební, televizní anebo publicistické branže, pomohl devatenácti subjektům, na které bylo vybráno přes 95 tisíc korun. Koho M. K. SHOW a pomoc dobré věci zajímá, rozhodně by se měl alespoň na jeden díl podívat. Ačkoliv se konala převážně v libereckých Vratislavích, nyní se projekt přesouvá a bude odehrávat i v Divadle Na Prádle v Praze. Dalšími hosty bude Aleš Háma (herec, moderátor soutěžního pořadu Taxík) a moderátorská dvojice Evropy 2 - Nasty a En.dru

Témata: M.K. show, Liberec, Martin Kraus, Voxel, Marpo, Michal Malátný, ATMO Music, Sebastian, Matěj Ruppert

zavřít