Adele šokovala fanoušky: Tohle turné je možná mé poslední!

Vydáno 29.03.2017 | autor: redakce

Ačkoliv popová diva Adele teprve příští rok vstoupí mezi třicátníky, je možné, že ji v budoucích letech na pódiích hned tak neuvidíme. Sama zpěvačka to naznačila během svého koncertu na Novém Zélandu. 

Adele šokovala fanoušky: Tohle turné je možná mé poslední! Adele šokovala fanoušky: Tohle turné je možná mé poslední!

"Turné nejsou to, v čem jsem dobrá. Aplaus ve mně vyvolává pocit zranitelnosti," překvapila Adele diváky na stadionu v novozélandském Aucklandu. "Nevím, zda to ještě někdy znovu absolvuju. Jediný důvod, proč jsem teď na turné, jste vy," dodala. 

Výsledky Grammy: Adele sebrala, co mohla, pětkrát vyhrál David Bowie, Magdalena Kožená cenu nezískala

Kromě toho ale podotkla, že aktuální turné považuje za svůj největší úspěch. Šňůra vztahující se k multiplatinovému albu 25 začala koncerty v Evropě již loni v únoru, celkem naplánovala Adele hned 122 vystoupení. Nyní už má před sebou poslední čtyři - koncerty na londýnském stadionu Wembley symbolicky nazvala The Finale. Proběhnou na přelomu června a července. 

vložte odkaz, text nemažte

Aktuální deska 25 vyšla Adele v listopadu 2015 a stihla se stát nejprodávanějším albem daného roku, což zopakovala také loni. Celkově se už nahrávky prodalo přes dvacet milionů kopií. I kdyby se tedy Adele rozhodla do budoucna nekoncertovat, o živobytí se strachovat nemusí.

Témata: Adele, 25, koncerty, turné

 

zavřít