BIZÁR TÝDNE: Zpěvák Rammstein navrhl dildo, jmenuje se Tilldo. Till Lindemann začal podnikat v erotickém průmyslu

Vydáno 07.01.2021 | autor: redakce

Muzikanti s přebytkem času nakládají různě. Někteří napsali a natočili pár alb, jiní pravidelně streamují pro své fanoušky. Till Lindemann z Rammstein si otevřel online sex shop s názvem Doctor Dick, prodává vibrátory jménem Tilldo, vína značky Zlatý déšť a další obskurní komodity.

BIZÁR TÝDNE: Zpěvák Rammstein navrhl dildo, jmenuje se Tilldo. Till Lindemann začal podnikat v erotickém průmyslu BIZÁR TÝDNE: Zpěvák Rammstein navrhl dildo, jmenuje se Tilldo. Till Lindemann začal podnikat v erotickém průmyslu

Zpěvák německých Rammstein si na konci loňského roku otevřel internetový obchod s názvem Doctor Dick, tedy Doktor pták. Pod stejnou značkou tam lze koupit lahev vodky nebo bílé víno jménem Golden Shower.

Rammstein zpět ve studiu! Kapela pracuje na nové desce

Zlatým hřebem nabídky je pak ručně vyráběný vibrátor, jehož design je odvozen od Lindemannova pódiového mikrofonu. Till Lindemann ho pojmenoval skromně Tilldo.

Přes všechen podnikatelský elán se Lindemann věnuje také hudbě. Rammstein už loni oznámili, že jsou ve studiu a pracují na novém albu.

red, foto: doctordick.de
Témata: Rammstein, Till Lindemann, Tilldo

zavřít