Dave Grohl prozradil, kdo je tajemnou "největší popovou hvězdou planety" hostující na albu Foo Fighters

Vydáno 07.09.2017 | autor: redakce

Svoje fanoušky napínali Foo Fighters skoro celé léto, ale nyní, necelý týden před vydáním nové desky Concrete and Gold, už je jasné, kdo je hostující avizovanou "největší popovou hvězdou planety". V jedné písni si zazpíval Justin Timberlake

Dave Grohl prozradil, kdo je tajemnou Dave Grohl prozradil, kdo je tajemnou "největší popovou hvězdou planety" hostující na albu Foo Fighters

Nejčastěji fanoušci tipovali jména jako Adele, Taylor Swift, Ed Sheeran, Beyoncé nebo Lady Gaga, na albu Foo Fighters však nakonec hostuje Timberlake, s nímž nebyla spolupráce vůbec plánovaná. Kapela se s ním potkávala během pauz při nahrávání v EastWests Studios v Los Angeles, kde shodou okolností JT také zrovna nahrával. 

Foo Fighters promluvili o sebevraždách Chestera Benningtona a Chrise Cornella

Justin Timberlake se prý spontánně zeptal, zda si může zazpívat na jejich desce, a spolupráce byla na světě. Přesto Grohl upozorňuje, že se rozhodně nejedná o nějaký pěvecký duet, Justin totiž v písničce zpívá jen doprovodné vokály, konkrétně pár "la la la". Kromě něj budou dalšími zvučnými hosty Concrete And Gold například Paul McCartney, který v jedné skladbě bubnuje, Shawn Stockman z Boys II Men nebo Alison Mosshart. 

LIVE: Božští Foo Fighters si v Praze přizvali nečekaného hosta

Foo Fighters na albu, které vyjde 15. září, spolupracovali s popovým producentem Gregem Kurstinem. Říkají, že chtěli natočit desku s velkým rockovým zvukem, ale i silnými melodiemi.

Témata: Foo Fighters, Dave Grohl, Concrete and Gold

zavřít