Depeche Mode ve vašem obýváku. Vychází dokument a koncert SPiRiTS in the Forest

Vydáno 06.03.2020 | autor: redakce

Na filmový dokument a záznam koncertu Depeche Mode: SPiRiTS in the Forest zašlo loni do kin přes dvě stě tisíc diváků, 27. března vyjde dílo slavného fotografa a režiséra Antona Corbijna na DVD a Blu-Ray nosičích.

Depeche Mode ve vašem obýváku. Vychází dokument a koncert SPiRiTS in the Forest Depeche Mode ve vašem obýváku. Vychází dokument a koncert SPiRiTS in the Forest

Podle časopisu Forbes je boxset Depeche Mode: SPiRiTS in the Forest je novým zlatým standardem pro všechny koncertní filmy. Představu samotné koncepce dokumentu pojal Anton Corbijn, fotograf, režisér a dlouholetý spolupracovník Depeche Mode, jako příběh šesti fanoušků z různých částí světa. Jejich civilní životy se zásadně liší, jejich osudy obrátila na ruby hudba, konrétně láska k tvorbě Depeche Mode.

RECENZE: Náboženství jménem Depeche Mode ve filmu, který fanoušky dojme k slzám

To vše se v závěru protne na berlínské show, která se uskutečnila v ikonickém amfiteátru Waldbühne v roce 2018. Tehdejší Global Spirit Tour navštívily po celém světě více než tři milióny fanoušků. Hudba, včetně několika největších hitů kapely, a příběhy z dokumentu plynou hladce, osvětlují sílu Depeche Mode i jejich tvorbu, která nezná hranice a v katarzi všechny oddané fanoušky sjednotí.

Už na konci března vyjde speciální box obsahující dva video a dva audio disky. Na video discích fanoušci najdou kompletní dokument SPiRiTS in the Forest spolu se záznamem koncertu LiVE SpiRiTS, který je sestříhán ze dvou berlínských show. Tento záznam ještě nebyl nikde zveřejněn.

LIVE: Návštěva Depeche Mode je u nás pořád svátkem. Také další koncert v Praze byl strhující

Na dalších dvou audio discích najdeme LiVE SPiRiTS soundtrack, živou nahrávku z vystoupení. Boxset je tak nezbytnou součástí sbírek všech dlouholetých fanoušků a sběratelů. 

TZ

Témata: Depeche Mode, Dave Gahan, Live Spirits

zavřít