Dream Theater vyráží na Evropské turné. Zahrají i v pražské Tipsport Areně

Vydáno 11.09.2019 | autor: redakce

Dvakrát nominovaní na cenu Grammy, progresivní hudební titáni, Dream Theater s potěšením oznamují turné napříč evropským kontinentem, jež bude oslavovat poslední album Distance Over Time, ale také významný milník kapely, 20 let od vydání uznávané desky Metropolis Part 2: Scenes From A Memory.

Dream Theater vyráží na Evropské turné. Zahrají i v pražské Tipsport Areně Dream Theater vyráží na Evropské turné. Zahrají i v pražské Tipsport Areně

The Distance Over Time Tour - Celebrating 20 Years Of Scenes From A Memory je naplánováno na začátek roku 2020. V lednu a únoru vyrazí Dream Theater na 28denní tour napříč 16 evropskými státy a fanoušci se mohou připravit na opravdu nezapomenutelnou show. V každém městě se můžete těšit na ohromný téměř 3hodinový set. Uslyšíte jak nové skladby z posledního alba, ale také průřez komplexní diskografií skupiny k oslavě 20. výročí klíčového koncepčního alba Metropolis Part 2: Scenes From A Memory.

Tento večer si rozhodně nemůžete nechat ujít! Poznačte si proto do svých diářů datum 15. února, protože v tento den se v pražské Tipsport areně uskuteční monstrózní show velikánů Dream Theater.

Prodej vstupenek bude zahájen 20. 9. na webu www.mastersofrock.cz a v síti Ticketportal.

Text: TZ

Témata: Dream Theater, Tipsport Arena, Praha, koncert

zavřít