Ennio Morricone je v Praze vyprodaný. Šance vidět ho je ještě v Bratislavě

Vydáno 11.12.2015 | autor: redakce

Italská legenda filmové hudby Ennio Morricone zahájí 15. ledna 2016 své evropské turné v Praze. Vstupenky jsou již kompletně vyprodány. Jde tak o třetí vyprodaný koncert v řadě, který Morricone odehraje v největší hale České republiky. Další šance vidět italského mistra se pro fanoušky naskytne 19. ledna v Bratislavě, kde jsou lístky stále k dispozici.

Ennio Morricone je v Praze vyprodaný. Šance vidět ho je ještě v Bratislavě Ennio Morricone vystoupí v Praze už v polovině ledna

Morricone vystoupí společně s Českým národním symfonickým orchestrem, se kterým zahraje nejslavnější skladby své kariéry. Současně ve světové premiéře uvede skladby z filmu Osm hrozných režiséra Quentina Tarantina.

Ennio Morricone zahraje v Praze skladby z Tarantinova nového filmu poprvé živě

Koncerty slavného římského rodáka jsou velmi očekávanou událostí, kterou se chystají navštívit také někteří slavní hollywoodští režiséři. Poslední turné, které Morricone absolvoval minulý rok, bylo ve všech městech naprosto vyprodané. Během koncertů vládla koncertními sály téměř euforická atmosféra, fanoušci neváhali tleskat ikoně filmové hudby ve stoje.

Zástupce pořadatelské agentury JVS group, která koncert připravuje, informuje o situaci se vstupenkami takto: "Vstupenky na pražský koncert jsou zcela vyprodány. V Bratislavě je možnost výběru místa prozatím větší, o koncert je však velký zájem i z Maďarska a Vídně, doporučujeme fanouškům tedy příliš neváhat," říká o koncertu Lucie Nouzová. Vstupenky na koncert jsou v prodeji v síti Ticketportal.

tz, jm

zavřít