Festival Prague Rocks bude letos československý. Vystoupí Lucie, No Name či Lake Malawi

Vydáno 23.01.2020 | autor: redakce

Zatímco minulý rok v rámci Prague Rocks zahráli Kiss a ZZ Top, ročník 2020 bude ryze československý. Jediný domácí koncert v tomto roce zde odehraje Lucie, vystoupí i No Name, Lake Malawi a další. Festival proběhne 2. července na Sinobo Stadiu.

Festival Prague Rocks bude letos československý. Vystoupí Lucie, No Name či Lake Malawi Festival Prague Rocks bude letos československý. Vystoupí Lucie, No Name či Lake Malawi

Lucie absolvovala loni i předloni turné ke svému albu EvoLucie, které vydala po šestnácti letech, a tak v roce 2020 žádné turné nechystá. Vystoupení v rámci Prague Rocks 2020 na Sinobo Stadiu bude tedy výjimečné. Kapela vystoupí v původní a nejznámější sestavě: Michal Dvořák, Robert Kodym, David Koller a P.B.CH. Návštěvníkům nabídne průřez svojí úspěšnou, více než třicet let trvající kariérou.

Kiss přilákali do svatostánku fotbalové Slavie pětadvacet tisíc fanoušků. Zahráli i ZZ Top a BSP

No Name v současné době hraje v sestavě Igor Timko - zpěv, Dušan Timko - kytara, Ivan Timko - bicí, Roman Timko - kytara, Pavol Jakab - basa a Zoli Šallai - klávesy. Na české a slovenské scéně působí již více než dvacet let.

"Před dvaceti lety LUCIE hledala na Slovensku předkapelu, chystala tehdy amfiteátrové turné, tak jsme jim poslali naši kazetu Jeden den se na náš koncert vypravil Michal Dvořák a po něm nás oslovil s tím, že teda předkapelou budeme my. Byl to neuvěřitelný pocit. No a dnes, po dvaceti letech, se po zmíněném turné znovu s Lucií ocitneme na jednom pódiu v téměř identické sestavě. Zázraky se dějí a věřím, že když na sobě makáte, tak se z fanoušků a idolů mohou stát za dvacet let kolegové," říkají.

VIDEO: Lucie má videoklip k singlu Takhle tě mám rád. Natočila ho na turné

Indie popoví Lake Malawi doplní první dvě oznámená jména a podle všeho by měli být brzy potvrzeni i další vystupující.

Text: TZ

Témata: Lucie, No Name, Lake Malawi, Prague Rocks 2020, Sinobo stadion

zavřít