Hudba ze seriálu Hra o trůny v květnu 2018 rozezní pražskou O2 arenu

Vydáno 29.09.2017 | autor: redakce

Fanoušci seriálu Hra o trůny se příští rok dočkají unikátního hudebního představení. V pražské O2 areně se na show s názvem Hra o trůny Live Concert Experience mohou těšit 16. května příštího roku. Slavný skladatel Ramin Djawadi povede orchestr a sbor a společně zahrají hudbu ze všech sedmi řad kultovního seriálu HBO, který získal ocenění Emmy.

Hudba ze seriálu Hra o trůny v květnu 2018 rozezní pražskou O2 arenu Hudba ze seriálu Hra o trůny v květnu 2018 rozezní pražskou O2 arenu

"Představením Hra o trůny Live Concert Experience divákům na začátku letošního roku, se mi splnil sen, který pochází z myšlenky staré tři roky," řekl Djawadi. "Produkce přivedla do života svět Západozemí skutečně uhrančivým způsobem a jsem nadšený, že mám příležitost sdílet tuto zkušenost s fanoušky nejen v Severní Americe, ale také poprvé za mořem, v Evropě."

VIDEO: Ed Sheeran si zahrál v seriálu Hra o trůny. Podívejte se na jeho výkon

S využitím nejmodernějších technologií se představí skladatel hudby k seriálu Hra o trůny Ramin Djawadi, který spolu
s orchestrem a sborem vezme fanoušky na hudební pouť skrze celou říši. Fanoušci průkopnického a kritikou uznávaného představení budou mít konečně možnost se ponořit do vesmíru Game of Thrones prostřednictvím pozoruhodného hudebního doprovodu vytvořeného právě Raminem Djawadim.

Stejně bohaté jako příběhy, zápletky a celý svět seriálu Hra o trůny je i oslavovaná Raminova hudba, která podtrhuje emoční váhu klíčových okamžiků mezi oblíbenými i nenáviděnými postavami a dává zcela nový rozměr bitevním scénám. Raminova úvodní skladba se sama o sobě okamžitě stala oblíbeným fenoménem pop kultury.

Vstupenky seženete v síti Ticketportal v cenových relacích od 1 690 do 2 490 Kč. 

tz, jm

Témata: Hra o trůny, Ramin Djawadi

zavřít