Iron Maiden se vrací do Prahy, příští rok zabouří pod širým nebem

Vydáno 11.11.2015 | autor: redakce

Iron Maiden oznamují koncert v České republice, který se v pražské Eden aréně uskuteční 5. července 2016 v rámci světového turné The Book Of Souls. Půjde o jedinečnou šanci vidět pod širým nebem nový program průkopníků heavy metalu.

Iron Maiden se vrací do Prahy, příští rok zabouří pod širým nebem Iron Maiden se vrací do Prahy, příští rok zabouří pod širým nebem

Nové album The Book Of Souls se v České republice a dalších víc než 40 zemích umístilo na prvním místě prodejních žebříčků. Vstupenky pro širokou veřejnost budou v prodeji od pondělí 16. listopadu 9 hodin ráno SEČ. Jako obvykle, členové fanklubu Iron Maiden budou mít možnost využít přednostního předprodeje, jehož detaily jsou zveřejněny na webových stránkách www.ironmaiden.comódiu. Ceny lístků se budou pohybovat v rozpětí od 1250 do 1990 Kč. 

RECENZE: Iron Maiden ctí tradice, přesto nestagnují

"Samozřejmě že jsme se dosud nerozhodli pro přesný seznam skladeb, které budeme hrát, a nebudeme ho znát, dokud nezačneme zkoušet, ale opravdu se moc těšíme, až představíme naše nové skladby naživo, zejména proto, že nahrávání také probíhalo z velké části naživo. Nicméně je to již delší doba, kdy jsme se s vámi všemi viděli naposledy, proto jsem si jistý, že nebude ani chybět mnoho starších, u fanoušků oblíbených skladeb. Myslím si, že fanoušci budou mít z toho, co zamýšlíme, velkou radost. Jsme také v půlce vymýšlení nové show a buďte si jisti, že se snažíme, abychom vám všem předvedli něco velkolepého, něco od srdce!!! Určitě si to za svou trpělivost zasloužíte," říká frontman Bruce Dickinson

Předkapelou na turné The Book Of Souls budou The Raven Agewww.theravenage.com. Management Iron Maiden a společnost Live Nation Česká Republika vyzývají veřejnost k nákupu vstupenek pouze od autorizovaných prodejců - společnosti Ticketpro.cz.

 

tz, jm

 

zavřít