Jeden z prvních zahraničních koncertů roku! Do Rock Café dorazí Los Fastidios

Vydáno 01.07.2021 | autor: redakce

Rock Café se chystá na svůj první zahraniční koncert roku. Do klubu dorazí legendární italská oi-punková partička Los Fastidios, která svůj koncert zahájí už v pátek 2. července v osm hodin večer.

Jeden z prvních zahraničních koncertů roku! Do Rock Café dorazí Los Fastidios Jeden z prvních zahraničních koncertů roku! Do Rock Café dorazí Los Fastidios

Klubové koncerty se pomalu vrací na scénu. Jeden z prvních se uskuteční v legendárním pražském podniku Rock Café, kde v pátek návštěvníky rozdivočí legendární italská oi-punková partička Los Fastidios.

ROZHOVOR | V Rock Café nejsou slova jako svoboda, pravda a lidská práva jen frázemi

Kapela má navíc stejně jako Rock Café letos 30 let, což si po dlouhých měsících bez koncertů zaslouží oslavu. Ta bude sice ještě částečně svázána pravidly a opatřeními (sezení, povinnost mít respirátor), i tak ale půjde o vzpruhu, kterou hudební scéna potřebuje jako sůl.

O warm up a afterparty se postarají Vibe Unity a Štramberk Rude Boys. Omezený počet vstupenek na páteční koncert je k dostání v síti GoOut, pokud se nevyprodají, bude možné si lístek zakoupit i na místě.

red, foto: archiv Rock Café
Témata: Los Fastidios, Rock Café, koncert

zavřít