Jelen vyprodává sály po celé republice a chystá se na Žebřík

Vydáno 27.11.2015 | autor: redakce

Kapela Jelen zažívá zlaté časy: kam dorazí se svým aktuálním turné, tam je plno. Na úvodním koncertě Backstage Tour v Ostravě jim aplaudovalo tisíc lidí, vyprodáno bylo i na druhé zastávce v Brně. Turné nyní pokračuje dalšími termíny, příští rok čeká Jindru Poláka a spol. vystoupení na Žebříku 11. března v Plzni.

Jelen vyprodává sály po celé republice a chystá se na Žebřík Jelen zahájil turné v Ostravě. Foto: Jiří Štarha/SinglTon

Jelen hraje na koncertech písně z debutu Světlo ve tmě, jenž byl nedávno oceněn Zlatou deskou, ale i nové songy z aktuálně připravovaného alba s pracovním názvem Vlčí srdce. V setlistu je i několik coververzí.

"Pro nás jsou to znovu nové zkušenosti. Až dodnes jsme byli zvyklí hrát téměř dva roky 60 minutové sety. Na to jsme také měli nastavenou energii. Až na tomto turné máme za sebou první regulérní téměř dvouhodinové koncerty, a to je vážně jiná káva. Máme šanci to to na podiu opravdu pořádně užít. Se vším všudy," říká frontman Jindra Polák.

Jelen interview: Máme rádi, když je na pódiu pořádná tlačenice!

Backstage Tour končí v neděli 13. 12. v pražském Lucerna Music Baru, který je již od září beznadějně vyprodán, stejně jako většina dalších zastávek. Na všech koncertech doprovází skupinu Kateřina Marie Tichá, která během večera představí několik svých autorských písní, jež vydala na EP Otazníky. V roli předskokana se představuje slovenská písničkářka Sima Martausová.

Backstage Tour Jelen 2015:
27. 11. KARLOVY VARY - Lidový Dům Stará Role
4. 12. PLZEŇ - Buena Vista Club – VYPRODÁNO
5. 12. PARDUBICE - ABC KLUB
9. 12. ČESKÉ BUDĚJOVICE - Café Slavie – VYPRODÁNO
11. 12. ÚSTÍ NAD LABEM  Doma – music pub
13. 12. PRAHA – Lucerna Music Bar – VYPRODÁNO

tz, jm, foto: Jiří Štarha/SinglTon

zavřít