Kateřina Marie Tichá a Bandjeez zesnulého Davida Stypky se domluvili na vzájemné spolupráci

Vydáno 31.05.2021 | autor: redakce

Zpěvačka Kateřina Marie Tichá a Bandjeez, který hrával se zesnulým muzikantem Davidem Stypkou, se domluvili na spolupráci. Od nynějška budou vystupovat jako Kateřina Marie Tichá & Bandjeez. "Moc se těším na to, co spolu vytvoříme," uvedla zpěvačka.

Kateřina Marie Tichá a Bandjeez zesnulého Davida Stypky se domluvili na vzájemné spolupráci Kateřina Marie Tichá a Bandjeez zesnulého Davida Stypky se domluvili na vzájemné spolupráci

Kateřina Marie Tichá spolupracuje již delší dobu s Bandjeez na poslední desce Davida Stypky Dýchej, která by měla vyjít letos na podzim. Se zesnulým zpěvákem dříve nazpívala skladbu Divoká a na předávání Cen Anděl mu vzdala spolu s Miraiem Navrátilem a Ewou Farnou hold předělávkou jeho písně Kříž.

Kateřina Marie Tichá vydává singl Divoká, nahrála ho s Davidem Stypkou

Spolupráci s Bandjeezem oznámila zpěvačka na svých sociálních sítích. "Rozhodli jsme se s Bandjeez, že naši spolupráci nechceme ukončit s deskou Dýchej. Že je nám spolu dobře nejen lidsky, ale že mezi námi vzniká taková hudební alchymie, která nás baví a dává nám smysl.  Takže spolu budeme hrát," oznámila hudebnice.

"Kluci jsou rodina, kamarádi a fantastičtí muzikanti a já se těším na to, co spolu vytvoříme," dodala Tichá, která pravidelně koncertuje také s formací Jelen.

Bandjeez po smrti Davida Stypky řešil, jak to bude s jeho budoucností. "Podvědomě a posléze i nahlas se nám zajídala vize toho, že Bandjeez rozmělníme v poměru 1:3 a vykročíme každý svou cestou. Rozhodli jsme se tedy zatáhnout znovu pořádně za jeden stejnojmenný provaz a výsledkem je, že nám velmi příjemným, nenásilným způsobem vytanul na naše tři (čtyři) fousaté mysli nápad, spojit své síly s Kateřinou Marií Tichou," přivítali členové na svém Facebooku novou posilu.

red, foto: FB David Stypka & Bandjeez, FB Kateřina Marie Tichá
Témata: David Stypka, Kateřina Marie Tichá, Bandjeez

zavřít