Lenny chystá na konec roku tři koncerty, představí se v Česku i na Slovensku

Vydáno 26.07.2017 | autor: redakce

Lenny má po triumfu na Cenách Anděl stále napilno: své skladby představuje posluchačům v zahraničí a k vidění je i na českých festivalech. Vedle toho natočila v Německu videoklip k remixu hitu Hell.o. Na podzim plánuje samostatné koncerty v Praze (8. 11. Roxy) , Bratislavě (30. 11. Atelier Babylon) a Brně (6. 12. Sono Centrum). Tato vystoupení budou poslední letošní příležitostí poslechnout si ji naživo.

Lenny chystá na konec roku tři koncerty, představí se v Česku i na Slovensku Lenny chystá na konec roku tři koncerty, představí se v Česku i na Slovensku

"Jsem vděčná za příležitost, která se mi dostala. Nejšťastnější jsem na pódiu, a to, že mohu nyní cestovat a hrát v nejrůznějších koutech Evropy, je pro mě splněný sen. Je to zkušenost k nezaplacení a jsem ráda, že závěr tohoto roku, jenž byl plný překvapení, strávím se svými českými a slovenskými posluchači. Už teď se těším na tu jedinečnou atmosféru," zaznělo od Lenny.

VIDEO: Lenny už dobývá i Německo. Podívejte se na lyric video k remixu Hell.o, který míří do tamních rádií

Vedle koncertování čeká Lenny řada pracovních povinností spojených s podpisem globální smlouvy s německým Universal Music. Již nyní má za sebou natáčení videoklipu k remixu úspěšného singlu Hell.o (blíží se pěti milionům zhlédnutí). Za remixem, který již nyní rotuje v evropských rádiích, stojí Lenny spolu s americkými producenty a remixéry Fancy Cars. "Začali jsme v šest hodin odpoledne a v šest ráno bylo hotovo. Z výsledku mám radost a doufám, že bude lidi bavit,"  dodává.

vložte odkaz, text nemažte

Termíny koncertů
8. 11. 2017 Praha – Roxy
30. 11. 2017 Bratislava – Atelier Babylon
6. 12. 2017 Brno – Sono Centrum

tz, jm

Témata: Lenny, Hell.o., koncerty

zavřít