Miro Žbirka oslaví narozeniny virtuální autogramiádou

Vydáno 13.10.2020 | autor: redakce

Zpěvák Miro Žbirka oslaví na konci října osmašedesát let. Během své kariéry vydal více než deset alb a několik filmů, přičemž ten poslední s názvem Meky zamířil do kin teprve před měsícem. Ačkoliv by slovenský interpret rád oslavil narozeniny osobně se svými fanoušky, aktuální nařízení vlády mu to nedovolují. Proto se rozhodl s nimi setkat alespoň virtuálně u sebe doma.

Miro Žbirka oslaví narozeniny virtuální autogramiádou Miro Žbirka oslaví narozeniny virtuální autogramiádou

Exkluzivní Meky: Cinema Acoustic Tour 2020 ve vybraných kinosálech sítě CineStar, které Miro Žbirka absolvoval v druhé polovině září, provázely vyprodané sály a nadšené ohlasy publika. Spokojený byl ostatně také sám muzikant spolu se svou kapelou. „Je to velmi příjemné zahrát si v dokonalé akustice kinosálů. Je to pro nás nový a velmi silný zážitek," uvedl.

ROZHOVOR | Miro Žbirka: Člověk občas musí riskovat

Slovenský zpěvák a skladatel zůstává v kontaktu se svými příznivci i nyní, kdy aktuální protipandemická opatření omezila konání live koncertů. A dokonce je symbolicky zve k sobě domů na virtuální autogramiádu, která se uskuteční jako online livestream 21. října.

Datum autogramiády nebylo vybráno náhodou. Žbirka bude v tento den slavit narozeniny a rozhodl se, že nebude dárky jen dostávat, ale především rozdávat. Chcete-li získat novou reprezentativní knihu Miro Žbirka Songbook či 3CD The Best Of Miro Žbirka, objednejte si je, anebo cokoliv jiného, v e-shopu. Žbirka vše během virtuální autogramiády, kterou bude možné sledovat v přímém přenosu na sociální síti Facebook od 18 hodin, vlastnoručně podepíše a i s věnováním pošle svým příznivcům domů.

TZ
Témata: Miro Žbirka, Meky, livestream

zavřít