Nové album Rammstein? Němečtí barbaři využili koncertní pauzu ke skládání 

Vydáno 15.06.2020 | autor: redakce

Bubeník rockově industriální modly v novém rozhovoru naznačil, že Rammstein začali pracovat na nových skladbách. Nudili se v karanténě.

Nové album Rammstein? Němečtí barbaři využili koncertní pauzu ke skládání  Foto: Jiří Staněk

„Pořád máme spoustu nápadu, které se povalují kolem,“ řekl bubeník Christoph Schneider v odpovědi na aktivitu Rammstein v době pandemie nového koronaviru a vynucenou koncertní pauzu pro německý podcast Rodeo Radio.

BLOG: Rozhodl se Till Lindemann z Rammstein stát pornohercem, nebo posouvá hranice umění?

„Potkali jsme se a začali pracovat na nových skladbách. Jestli z toho něco bude, nebo ne, to zatím nikdo z nás neví,“ upřesnil. 

Letos v květnu kapela také oznámila odložení evropského turné, které Českou republiku tentokrát mine. Pro skalní fanoušky se ale nabízí blízké koncerty v zahraničí, například na berlínském olympijském stadionu Rammstein vystoupí 5. a 6. června 2021.  

Své zatím poslední a bezejmenné album vydali loni v květnu. Kritika ho označila za velký návrat, šlo totiž o první nahrávku Rammstein za deset let. Magazín NME album zhodnotil jako „bez sebemenších pochyb hlasitý triumf“, Kerrang! psal, že „album vzniklo s péčí, řemeslem a nic jen tak.“

red

Témata: Rammstein, turné, Berlín 

zavřít