Pochybnosti kolem smrti George Michaela: Policie vyslýchala i jeho přítele, který našel zpěvákovo tělo

Vydáno 09.01.2017 | autor: redakce

Kolem smrti George Michaela pořád není jasno. Krátce poté, co byl 25. prosince ve svém domě nalezen mrtev, sice policie oznámila, že neshledala žádné podezřelé okolnosti. Příčinou skonu popové ikony mělo být podle jeho manažera srdeční selhání. Jenže šetření policie nekončí. 

Pochybnosti kolem smrti George Michaela: Policie vyslýchala i jeho přítele, který našel zpěvákovo tělo Fadi Fawaz a George Michael

Pitva prý nepřinesla jasné závěry, takže kolem nečekaného odchodu britského zpěváka nadále zůstává řada otázek. Michaela nalezl na Boží hod jeho partner, třiapadesátiletý kadeřník Fadi Fawaz. Ten tvrdí, že se během Štědrého dne s Georgem neviděl, svědci ho však údajně viděli, jak vchází do jeho domu. Fawaze minulý týden vyšetřovatelé vyslýchali dlouhé hodiny, on sám však tvrdí, že podezřelý z jeho smrti není. 

SMRT SI ŘÍKÁ ROCK'N'ROLL: George Michael - rebel s ušlechtilou duší

vložte odkaz, text nemažte

George Michael začínal v duu Wham!, se kterým vydal v roce 1984 vánoční skladbu Last Christmas. Ta je dodnes každé Vánoce jednou z nejžádanějších, Michael ji napsal i produkoval. Po rozpadu dua v roce 1986 se vydal na sólovou dráhu. Jeho poslední řadová deska Patience pochází z roku 2004, před dvěma lety vyšlo živé album Symphonica. V roce 2011 vystoupil hned dvakrát v Praze. 

Témata: George Michael, Wham!, Fadi Fawaz, Last Christmas

zavřít