Rammstein přidávají v Praze druhý koncert, první show je vyprodaná

Vydáno 27.05.2021 | autor: redakce

Díky obrovskému zájmu o koncert Rammstein v Praze se kapela rozhodla přidat další termín své show. Druhý koncert se uskuteční 16. května 2022. Vstupenky půjdou do prodeje 27. května v 15 hodin.

Rammstein přidávají v Praze druhý koncert, první show je vyprodaná Rammstein přidávají v Praze druhý koncert, první show je vyprodaná

Kapela Rammstein se po třech letech vrací do České republiky. Do tuzemska se podívá v rámci chystaného turné, během kterého navštíví také Švýcarsko, Francii, Nizozemsko nebo Polsko, ve svém rodném Německu pak odehraje koncerty hned na několika místech.

Rammstein chystají nové album, vyjít by mělo ještě letos

Show v Praze formace své turné zahájí. První koncert proběhne 15. května, druhý hned následující den. Skupina se ho rozhodla přidat kvůli obrovskému zájmu fanoušků, kteří první vystoupení během týdne zcela vyprodali.

Lístky na druhou show jdou do prodeje již dnes 27. května v 15 hodin. Stejně jako v případě prvního koncertu budou personalizované, respektive vázané na osobu. Cena jedné vstupenky se bude pohybovat v rozmezí od 1990 do 2990 korun.

Rammstein aktuálně pracují na novém albu, které formace vydá pravděpodobně ještě letos. "Skutečnost, že jsme nemohli hrát živě, zvýšila naši kreativitu. Měli jsme více času na vymýšlení nových věcí, nic nás nerozptylovalo. Výsledkem je nahrávka, kterou jsme vůbec neplánovali,“ uvedl Flake.

redfoto: archiv iREPORT
TémataRammstein, Praha, Letňany

zavřít