Rammstein zpívají o obrovských přednostech dam, videoklip zobrazuje typický venkov

Vydáno 30.05.2022 | autor: redakce

Rammstein se nezastavují a vydávají další klip. Tentokrát si k jeho natočení vybrali skladbu Dicke Titten, která, jak už název vypovídá, je o velkých prsou. Till Lindemann se ve videu objevuje v roli starce, který prochází ve slavnostním průvodu vesnicí. Idylku venkova pak dokreslují záběry zobrazující „tradiční“ německý venkov.

Rammstein zpívají o obrovských přednostech dam, videoklip zobrazuje typický venkov Rammstein zpívají o obrovských přednostech dam, videoklip zobrazuje typický venkov

Till Lindemann v obležení žen. Natáčení novinky Dicke Titten muselo zpěváka Rammstein neskutečně bavit. Inspirováni názvem si členové do svého klipu vybrali obdařené ženy, které hrají ve videu prim. Právě o nich totiž vlastně kapela zpívá. Lindemann v roli starce fantazíruje o mohutných ženských přednostech.

LIVE: Rammstein rostli a rostli, až nakonec přerostli i Letňany

Zda si frontman Rammstein v klipu skutečně najde vytouženou partnerku, se musíte podívat sami. Prozradíme ale, že kromě toho se můžete těšit na obrazy zachycující to nejlepší z německého venkova, ať už jde o tradiční slavnosti nebo dechovky.  

Rammstein jsou aktuálně na turné, které odstartovali v České republice dvěma vyprodanými koncerty. Ačkoliv s sebou příliš nového nepřivezli, jejich show si i přesto publikum naplno užilo. Letos kapela s sebou zároveň přivezla nové album Zeit, z nějž právě Dicke Titten pochází, a které formace vydala na konci dubna.

red, foto: FB Rammstein
Témata: Rammstein, Till Lindemann, Dicke Titten, videoklip

zavřít